Miten tää päättääminen voi olla mulle niin vaikeeta? Aina, jos on vaihtoehtoja niin en osaa millään päättää. Nytkin olen kesästä asti pähkäillyt, että milloin olisi aika mennä gynelle tämän "vaivan" kanssa. Sitäkin olen pähkäillyt, että mennäkkö yksityisellä vai kunnalliselle. Yksityisellä ultrataan ja sieltä voi saada heti Terot-reseptin, mutta maksu on ihan järjettömän paljon kalliimpi.. No mitäpä sitä ei terveytensä eteen tekisi.

Tänään päätin netissä surffaillessani etsiä numeron paikkakuntamme yksityiselle. Sivuilta löytyi hämmästyksekseni ajanvaraus, jonka voi tehdä itse netissä. Hetken pähkäiltyäni minulle jäi kaksi vaihtoehtoa eli kummalle gynelle menisin. Toiselle ensimmäinen aika olisi ollut marraskuun loppuun toiselle pääsisin jo lokakuun alussa. Sen tiesin heti, etten lokakuun alussa pääse, koska en ole paikkakunnalla. Lokakuun lopussa olisi aikoja, jolloin pääsisin.

Taas tultiin siihen, että pitäisi päättää.. Nyt punnitsin miljoona asiaa päässäni ja vihdoinkin sain  tehtyä itselleni selväksi, että mitä nopeammin sen nopeammin eli otin ajan lokakuun lopulle. Nyt jo alkoi jännittämään, että mitä siellä sanotaan ja mitä sieltä ehkä löytyy. Eniten pelkään endometrioosia, vaikka oireita ei kyllä siihen suuntaan oikeastaan ole. Tai sitten pelkään tuomiota "ikuisesti lapseton", vaikka eihän ne sitä ensi käynnillä teekkään. Toisaalta turha ressata ennenkuin mitään varmaa on saatu tietää.