Tulin juuri sieltä gyneltä.. Gyne oli mitä ihanin vaikka aluksi jännitin hiukan, koska kyseessä oli mies gyne. No mitä jäi mieleen? Ehkä se, että lapsien saaminen ei tule olemaan välttämättä mutkatonta. Onko se sitä koskaan, mutta you know. Terolut-reseptin sain käteen (onneksi) ja niiden popsimisen aloitan huomenna heti aamulla. Syön 10 päivää ja pidän tauon, odottelen menkkoja. Jos menkat tulee jatkan syömistä kierron 15.-24.päivä, jos niitä ei tule pidän 4 viikon tauon ja yritän uudelleen. Jos (olikohan se) kahden yrittämän jälkeen ei onnistu, en syö niitä enempää, vaan vaihdamme hormoonivalmistetta. Nyt todellakin toivon, että nämä auttavat.

 

Minut tosiaan ultrattiin, jossa nähtiin jollain tasolla olevat polykystiset munasarjat, mutta pco diagnoosia en kuitenkaan ihan vielä saanut, joskin se asia on suht varmaa. Limakalvo oli ohut, joten menkkoja ei siis tiedossa (olipa ylläri). Sain myös lähetteen sairaalan puolelle verikokeisiin tai siis lähete tulee postissa kotiin. Verikokeisiin olisi tarkoitus mennä kierron 21.päivä, mikäli se kierto sieltä joskus suvaitsee tulla.

Jotenkin helpottaa, että menin sinne juuri nyt, mutta toisaalta oli pelottavaa kuulla nämä ongelmat vaikka ne ovatkin olleet tasan tarkkaan tiedossa. Toisaalta voisin/voin jossitella, että miksi en mennyt aikaisemmin, mutta siihen en halua ryhtyä, koska se on ihan turhaa ja turhan voimia viemää. Ja ehkä tämän kuuluikin mennä näin, uskon, että tälläkin asialla on jokin tarkoitus, oli se sitten hyvä tai paha.

Niin ja rahaa ilman kelalta saatuja korvausta (joka tulee myöhemmin) paloi gynekäyntiin reilut 140€ + lääkkeisiin (3kk) n. 15€.


Nyt ei muutakuin jännittämään, että tuleeko niitä menkkoja vai ei. Pidetään peukut ja varpaat pystyssä, että ne saataisiin teroilla aikaan.