Elikkäs tänään on taas jälleen kerran KP1, siis ei taas, mutta vastahan se täti kurvasi paikalle edellisen kerran. Äkkiä se aika menee. Olen kuitenkin onnellinen, että täti tuli, koska tiedän, että terot ovat auttaneet eikä tarvitse kokeilla muita hormooneja.
Vielä 10 päivää niin pääseen lääkärin juttusille kuulemaan verikokeista ja jatkoista. Toivon todella, että saisin ne clomit tähän heti avuksi. Missäs kierron vaiheessa niitä yleensä syödään, sitä vain ajattelen, että kerkeäisinkö aloittaa ne ennen uutta vuotta? :) Mää mitenkään hätänen oo *viheltelee* ;) Nyt mää pidän toivoa yllä niistä clomeista, mutta tipun kyllä korkealta, jos en niitä saakkaan, vaan katellaan esim. parikin kuukautta vielä.. Kauanko yleensä clomeilla on yritetty, jos vasteet on ollu hyvät?`Osaako kukaan sanoa? Tokihan se on yksilöllistä ja vaihtelee lääkärinkin mukaan, mutta noin suurinpiirtein.

** Muoks
Menkkatuntemuksista.. Eilen oli havaittavissa jotain ihan pientä vatsan juilintaa, mutta tällä hetkellä ei ole oikeestaan mitään tuntemuksia. Aika outoa sen vuoksi, että pillereitten kanssa kaksi ensimmäistä päivää mahassa tuntui, mutta särkylääkkeitä tarvitsin todella harvoin. Iloitsempa siis tästäkin, ettei tarvitse kärvistellä kipujen kanssa :)