Tänään kävin siellä naistenpolilla kuulemassa verikokeiden tulokset. Aluksi kun menin ko. paikkaan, minulle tultiin sanomaan, että lähettävä lääkäri, jonka minut pitäisi nyt ottaa, on leikkurissa eikä tiedetä kuinka kauanko hänellä siellä menee. Voin joko jäädä odottamaan tai mennä toiselle gynelle. Jäin miettimään asiaa, koska olisin halunnut nimenomaa juuri ko. gynelle, joka minut lähetti näissä hommissa yksityiseltä verikokeisiin jne. Hetken mietittyäni hoitaja tulikin sanomaan, että lääkäri on tullut ja voidaan aloittaa. Jouduin odotustilassa( pienessä sellaisessa) riisumaan housut, sain takin päälle ja odottelin hetken. Jostain kumman syystä mua alko ihan hulluna jännittään, pulssi nousi ja rintakehää puristi :)

Verikokeet kaikki oli ok, mutta ovista ei ollut tapahtunut ainakaan siihen mennessä millon multa verikokoeet oli otettu. Tämän jälkeen sain hypätä hoitopyödälle haarat levälleen ja lääkäri ultras. Suureksi yllätykseksi toiselta puolelta löytyikin 9mm folli (kp on siis tänään 12). Lääkäri meinasi, että ei näe mitään syytä miksei se voisi irrota, mutta vaikeahan asiaa on ennustaa. Olin niin kuin hangon keksi siinä hoitopöydällä, olen niin tyytyväinen, että siellä edes ylipäätänsä joku kasvaa. Tämä antaa uskoa taas siihen, että ehkä meillekin sitten joskus. Kysymys mitä en tajunnu lääkäriltä kysyä: Kasvaako folli noin 2mm päivässä? Minkä kokosena ne yleensä irtoaa? Mietin, että pitäiskö ostaa ovistikkuja, vaikka se lääkäri ei niitä kyllä suositellut.. Saako niitä mistä, marketeista? (apteekkien lisäksi)

Tämän ko, follin taivalta seurataankin tässä kierrossa taas kerran verikokeella, jonka meen ottaa kp23, tarkoitus olisi ollut ottaa se kp 22, mutta se on sunnuntai. Jos näyttää siltä, että irtoamista ei ole tapahtunut saan hakea clomit, joihin reseptin sainkin jo nyt. Kahen viikon päästä verikokeista pitää soittaa lääkärille ja kysyä sitä arvoa. Clomeja aloitan sitten syömään kp 5.-9 1tbl/pv. Jos ja kun clomeja syön, niin joudun taas verikokeisiin seurantaan, että irtoaako se munasolu vai ei. Meilläpäin ei näköjään seurata ultralla sen irtoamista... Jos näyttää että ei irtoa, niin annostusta lisätään. Näitä ilmeisesti syön vain sen 4kk ja jos mitään ei edelleenkään tapahdu saan lähetteen 200km päässä olevaan kaupunkiin, jossa otetaan järeämmät aseet käyttöön.

Otettiin multa myös samalla se papakoekkin, jonka tulokset selviää kuukauden päästä. Sieltä soittelevat, jos jotain häikkää siellä, jos mitään ei kuulu, kaikki on ok.

Nyt vaan ahistaa se, että verikokeiden vuoksi joudun olemaan todennäköisesti poissa töistä.. Ei siinä mitään, mutta kun mun työmatka kestää noin 35min, niin en heti niiden jälkeen olekkaan salamana töissä.. Saas nähdä miten saan asiat sovitettua. Toisaalta kauhean noloa sanoa aina, että taas olis lääkärille tai verikokeisiin menoa, kun oon vasta alottanu. Eihän mun tarvi sanoa pomolle syytä miks sinne verikokeisiin meen? Asioilla on yleensä tapana järjestyä ja niin uskon, että käy nytkin.

Kerrassaan mukava päivä ja iloisia uutisia. Pelkäsin jo, että lääkäri suosittelee naimisiin menoa ja adoptio jonoon siirtymistä... En nyt niinkään sitä naimisiin menoa pelkää.. ;)