...Muutenkin ollu niin masentava kierto ja fiilikset pakkasen puolella niin mitä sitten tapahtuu. Käyn lukemassa yhtä vanhaa kuumeilija palstaa, jossa aikoinani aktiivisesti kirjoittelin. Siellä on eräs kuumeilija, joka yrittänyt taivutella miestään vauvapuuhiin. Ehkäisyn he ovat jättäneet pois jo aikaa sitten ja menneet välillä kera kortsun ja välillä "varmoihin päiviin" luottaen. Noin kolme kuukautta sitten mies lämpeni vauva-ajatuksille ja yrityksen he päättivät aloittaa ensikuussa. No hups heijaa, nyt tämä nainen onkin raskaana, kun he sattuivat pupuilemaan lähellä ovista.

Joo, ei siinä mitään, onnea vaan heille, mutta miks se käy kaikilla muilla noin helposti, määä en kestää! ! ! ! Itku Mua alkaa tää oma tila ahistaan vaan entistä enemmän..

Mää en käsitä miten tää nyt on menny tähän tilaan. Olin päättänyt, etten kauheasti viitsi ressata ennen kesää, mutta.. Ehken stressaisikaan, mikäli tietäisin oviksen tulevan näillä apukeinoilla, mutta mitä ilmeisemmin ei kuitenkaan tule. Vielä on yksi mahdollisuus ensi kierrossa oviksen tulla ja sen jälkeen ollaan lirissä.. En haluaisi edes ajatella vielä niin "pitkälle"... Maanantaina verikokeisiin, jolla selvitetään tämä olematon ovulaatio, siitä kahden viikon päästä soitto taas gynelle mitkä on tulokset (vaikka ne jo tiedetäänkin)... Voisko aikaa siirtää kuukaudella eteenpäin?!?