Pitää heti kärkeen kertoo edellis yön uni jonka näin. Meille oli syntynyt tyttövauva, jota kovasti koitin imettää unessa. Imettäminen oli ihan ihmeellistä, tyttö ei osannut syödä ollenkaan lutkutti sekunnin ja irroitti otteensa, hamuili taas, imi sekunnin, irroitti otteensa jnee.. Itse jännitin ihan hirveesti, että tuleeko tästä mitään, omat hartiat oli korvissa, en muistanu laittaa tyynyä kyynärvarren alle tukemaan käden painoa eli siis ihan katastrooffinen juttu. Tyttö oli taas saman näköinen kuin viime unessa, paljon tummaa tukkaa :) Yleensä en ikinä näe näitä vauva unia, mutta nyt oon parin viikon sisällä nähny 2 imetysunta, aivan outoa. Taitaa ajatukset olla pikkusen verran tuossa vaavikuumeessa Silmänisku

 

Tänään sain ensimmäisen twinrix-rokotteen (a- ja b-hepatiitti), kuukauden päästä pitää ottaa tehoste ja vuoden päästä siitä sitten se kolmas tehoste. Nyt on käsivarsi hiukan hellänä, saas nähä miten sen laita huomenna on.

 

Oirerintamalla ei mitään ihmeempiä. Oonkin tässä miettiny, että milloinkahan niiden clomien pitäisi alkaa vaikuttaa? Milloin mahdollisia nippailuja/muniksen kasvuja voisi tuntea? *wirn* Mää mitenkään hätänen oo, onhan tänään jo kp 7/26-35, huomenna aamulla otan neljännen clomin. Mitään sivuoireita ei vielä *koputtaa puuta* oo ilmenny, millon niitä tulee, jos tulee?? Nyt sitten pelkäänkin, että ne ei vaikuta mulle mitenkään, koska mitään tuntemuksia suuntaan tai toiseen ei ole ollut..