No nythän se mulle selvis mikä on ollu tämän kierron venymisen tarkoitus. Voi elämäni päivät!! Tein aamulla testin, joka tietenkin nega. Nyt aamupäivällä täti kurvasi kauniilla ferrarillaan tännekin, joten tänään KP 1, ihanaa!!! :)

Soitin gynelle ja kyselin verikokeiden tuloksista. Ihan odottettavat olivat vastaukset; ei ovulointia. Eli nytpä sitten aloitetaan clomhexal (clomifenejä ei enää vissiin meilläpäin myydä). Eli tässähän se, tämä oli tädin viivästymisen tarkoitus, nyt saan aloittaa muutaman päivän päästä heti nuo clomit ja päästään yrityksessä eteenpäin. Muutenhan tää homma ois venyny yhdellä kierrolla (periaatteessa). Kyllä mää oon niin onnellinen nyt, tässähän ei tarvi kauaa edes odotella, kun päästään tositoimiin ;) Ihanaaa!! Kerrankin näin. Mulla on aivan perhosia vatsassa, kun jännittäää. Nyt se yritys konkretisoituu ja jotain todellisia mahiksiakin on tärpätä (ainakin toivottavasti).

Sieltä se realisti kuitenkin nostaa päätään ja takaraivossa kolkuttaa, että älä innostu vielä liikaa. Voihan se olla, että ne clomit eivät vaikuta suhun yhtään mitenkään.. :( Ekaks mennään 1 tbl/pv kierron 5.-9.päivä. Kp 21 meen verikokeisiin, joissa selviää clomien vaste. Jos mitään ei tapahdu annostusta nostetaan. Nyt vain peukut ja varpaat pystyyn, että alkais jotain tapahtua.

Pitäs varmaan tilailla niitä ovistikkuja netistä.. Helpottais vähän tämän kierron kartotusta. Minkälaisia oireita muuten noista clomeista ootte saanu? Saas nähä miten mulle käy. Nyt tajusinkin, että apua, jos oireet on niin pahat, etten pysty syömäänkään niitä... Mitäs sitten? =/