Tänään ei ole ollut sen kummempia oireita, ei tädistä ei mistään...  huomiseksi sitä alun perin (näiden pienten oireiden) jälkeen odottelin, mutta nyt tuntuu taas siltä, että kierto varmasti venyy. Toivottavasti ei siihen 35 päivään niinkuin viimeksi. Kierto voisi olla kuin kaksi sitä edellistä kiertoa eli 26. Päästäisiin nopsaa uuteen yritykseen.

 

Päätin, että ainakin yritän ottaa uuteen kiertoon paaaljon positiivisemman asenteen kuin tähän. Ihan jo senkin takia, että clomiannostusta (todennäköisesti) nostetaan. Ehkäpä se saa munasolun irtoamaan *toivoo, toivoo, toivoo* Mutta toisaalta, seuraava kierto kertoo jo pelottavan paljon.. Jos tuo tupla clomi ei saa munasolua irtoamaan niin mikäs sitten.. Ajattelin, että olisiko mahdollista kokeilla femar-nimistä lääkettä, sitä kysyn sitten tulevaisuudessa gyneltä.

 

Toisaalta kierron pieni venyminen esim. kp 28 asti ei olisi pahitteeksi, sehän olisi ihanteellisempi kierron pituus kuin 26 tai 35. Ja sitten voisin kysyä gyneltä, että jos saan aloittaa clomit jo kp 3 eikä 5 niinkuin nyt.

 

Toki pienessä mielessäni toivon ja rukoilen, että jo tässä kierrossa olisi tärpännyt. Toivo nostaa koko ajan päätään mitä enempi päiviä mennään eteenpäin ilman menkkoja. Toisaalta, empä odota oikein mitään ennenkuin kp 35 täyttyy. Kp 36 testaan aikaisintaan mikäli on tarvetta. Epäilen kuitenkin vahvasti.