oon nyt kahtena peräkkäisenä yönä nähny ihan outoja unia. Yleensähän unissa ei ole mitään järkeä tai ne ovat hirveän sekavia, mutta todentuntuisia, ainakin itselläni.

 

Kaksi yötä sitten näin unta, että pääsimme ihan yht'äkkiä lapsettomuushoitoihin, inseminaatioon. Uni ei tainnut vain riittää siihen asti, että mikä oli lopputulos.

 

Nyt viimeyönä näin unta, että mieheni petti minua entisen joukkuekaverini kanssa. Vihdoin ja viimein, kun sain molemmilta tingattua, että olivatko he olleet sängyssä ja vastauksen kun pystyi lukemaan molempien kasvoilta, sanoin, että lähden tästä suhteesta. Mieheni olisi päästänyt minut lähtemään ihan tuosta vain. Hän ei esittänyt mitään katumuksen merkkejä, oli suorastaan onnellinen. Eipä mennyt aikaakaan, kun minä olin, jostain kumman syystä, tämän tytön vieressä, kun hän puhui miehelleni puhelimeen. Siinä hän sanoi, että tarvitsee jälkiehkäisyn ellei ole jo raskaana (siis miehelleni). Voi elämä, että mää suutuin... Tuli niin paha mieli.. Kun asiaa menin mieheltä tinkaamaan niin hän vain totesi, että etpä sää ainakaan tullu raskaaksi, vaikka kuinka yritettiin.

Ja mää olisin niin halunnut saada mieheltä vastauksia, että miksi teki noin jne.. mutta toinen vain myhäili tyytyväisenä ja sopi tapaamisia tuon uuden kanssa.

 

Herättyäni tästä painajaisesta, oli vähällä etten itkenyt jo unissani.. Oli se sen verran kaamea uni, että jäi vielä pitkäksi aikaa verkkokalvoille kummittelemaan.