Ensinnäkin kiitoksia kaikille ihanasta myötäelämisestä ja peukutuksista! =)

 

Päästetään teidät kaikki piinasta.. Menin eilen jo klo: 21 nukkuun, kun väsytti niin, en saanut kunnolla unta, mutta jossain vaiheessa nukahdin. Yöllä näin sata kertaa unta, että tein r-testin, joka näytti joka kerta vahvaa plussaa. Viimenen testi minkä tein, kertoi, että olen kiikun kaakun raskaana.. Sen jälkeen en saanut enää unta ja kello oli jotain 6 aamulla.

Miekkonen tuli sänkyyn kuuden jälkeen ja kyseli, että millon testaan ja onko tunnetta, että vauva olis masussa. Määhän realistina sanoin heti, että tuskin on mahdollista. Hetken vielä yritin pyöriä sängyssä, mutta sitten nousin. TEstiä en millään olisi halunnut tehdä, ihan hyvin sen tekoa olisin voinut siirtää vaikka viikonloppuun. Päätin, että mittaan lämmöt ihan ensiksi, jos ne ovat laskeneet, en teekkään testiä. Lämmöt näyttivät 36,9 astetta ja sen jälkeen en jaksanut enää odotella.

 

Menin vessaan, pissin purkkiin.. Testi oli kaupan pregnentstick (vai miten kirjoitetaankaan). Tikku imi pissaa ja minähän odottelin. Kontrolliviiva piirtyi nätisti. Jes, en ainakaan mokannut heti alussa testin tekoa ;) Sitten odottelu jatkui.. Kärsivällisesti odotin 5minuuttia tulosta, joka on sitten Tässä nähtävillä: http://www.aijaa.com/v.php?i=3781871.jpg

Ja jostainkumman syystä en saa taaskaan tuota linkitettyä..

 

Jotenkin tuli heti pelko perseeseen, että tuo viiva ei ole tarpeeksi vahva. Nyt pidän edelleen jalat ihan maassa ja odottelen, mitä elämä tuo tullessaan. Joudun varmaan jo huomenna pissimään siihen toiseen tikkuun, ihan varuilta ;)

 

Fiilikset ovat ihan uskomattomat ja epäuskoiset. Mua tärisyttää, hikoiluttaa ja jännittää.. Toivottavasti tämä olisi hyvä merkki ja kaikki menisi hyvin!! Voiko meille oikeasti käydä näin? Ensimmäisestä ovisplussa kierrosta vuoteen, niin heti se kultakimpale tarraa kiinni, ei voi käsittää.. Jos kaikki menee hyvin, meille tulee marrasvauva <3

 

Teidän kaikkien peukutuksista oli näköjään iso apua! Kiitos! <3