Eilen sitten rohkaistuin ja kerroin pomolle, hieman kaunistelemalla totuutta, että olen todennäköisesti vaihtamassa työpaikkaa. Sanoin hänelle, että asiaa vielä mietin ja vastauksen hän saa viimeistään toukokuun eka viikko. Tosi hyvin pomo otti asian, en tiedä mikä koira siihenkin oli haudattuna, mutta samapa se. Ei ainakaan alkanut heti hyppiä silmille. Nyt vain toivon, että uusi työ alkaa heti kesäkuun alussa, jotta mun ei tarvi kertoa nykyisessä työpaikassa vauvauutisista. Ainut vain, että uudelle pomolle täytyy heti kertoa, mutta sitä en hirveästi pelkää. Kuitenkin olen vain alustavasti kesän siellä töissä.  Nauru

 

Saas nähdä kauanko pystyn tekemään töitä. Olen laskeskellut, että toivottavasti pystyisin olemaan syyskuun loppuun ja sitten voisi olla vaikka pari viikkoa saikulla, jonka jälkeen äippäloma alkaisi. Eikös se ala noin kuukautta ennen LA?? No joo, taas mennään vähän eellä näissä ajatuksissa, mutta mutta.. Välillä kyllä tämä oireettomuus pelottaa, mutta onneksi miekkosen veljen vaimollakaan ei ole ollut mitään oireita ja hän menee nyt n. rv 20. Maha näyttää siltä, että se olisi ehkä kasvanut? Vai onko sitten vain turvotusta. Ainakin ruuan jälkeen se on sellainen kiinteä pieni pallo Silmänisku Ja tissin on ilmeisesti aavistuksen verran turvoksissa, mutta siihen se sitten jääkin.

 

Kummankaan porukoille ei olla vielä kerrottu, varmaan jo kovaa kyytiä pitäisi, ettei sitten vain mistään kyliltä kuule Yllättynyt Ehkäpä me kerrotaan ensi viikolla. Tänään siis rv 9+2.