No niin, nyt on sitten sota julistettu tällä rintamalla. Eilen korkkasin greippimehun ja kaivoin kuumemittarin esiin (miten epätoivoista). Tuo greippimehu oli jäänyt viime kierrosta, josta olin ihan varma, etten plussaa, mutta toisin kävi. Ajattelin nyt ihan 100%:sti uskoa tuohon greippimehun voimaan, että se kasvattaa mun limakalavosta oikein paksun ja ihanan ;) Eilen mittasin lämpöjä jossain vaiheessa päivää ja surukseni ne näytti 36,7. Ainut milloin lämpö on ollut noin korkealla, on varmaan viikko plussatestin tekemisestä... Nyt aamulla kuitenkin lämpö oli 35,7 eli tuostakin nyt selvää. No jatkan kuitenkin uskollisesti lämpöjen mittailua ja jatkan sitä samallalailla kuin plussakierrossa, jossa mittailin niitä pitkin päivää, en pelkästään ennen sängystä ylösnousua. Silloin lämmöt kohosivat oviksen aikaan n. 0,5 asteella.Voikohan nyt lämpöjen perusteella päätellä mitään tuosta raskaushormoonista? Jos lämmöt ois alhaset niin voisko aatella yhtään, et se raskaushormooni olis ainakin poistumassa kehosta? Ajattelin maanantain jälkeen tilailla mammaksilta ovistestejä ja ehkä pari herkkää r-testiä, jotta voisin testailla onko se hcg lähtenyt laskuun. Verikoe nimittäin tulee vasta reilun 3 viikon päästä, enka kyllä jaksa niin kauaa odottaa.

 

Voi elämä, että mua jännittää se huominen gynekäynti. Mää niin toivon, että saisin hyviä uutisia (kukapa ei toivois). Toivottavasti kaikki raskausmateriaali on poistunut ja saisin aloittaa vaikka terot jo 3 viikon päästä, jonka jälkeen sitten saisin aloittaa clomit. Silloin se jännääminen taas alkaisi ja pääsisi todenteolla vauhtiin. Mää en nimittäin usko siihen, että oma kroppa toimisi ja kehittelisi ovista jo reilun viikon päähän. jotkuthan on nimittäin plussanneet uudestaan jo ennen ensimmäisiäkään menkkoja... *Haaveilee*

 

Tietääkö muuten kukaan milloin voi aloittaa seksin harrastamisen lääkkeellisen tyhjennyksen jälkeen? En saanut mitään ohjetta tuohon. Jostain luin, että sitten, kun vuoto on loppunut kokonaan. Mulla se on enää ihan minimaalista tuhrua, joten voiskohan sitä jo kokeilla? ;)