Kohtu oli taas kerran aivan tyhjä. Meidän pieni alkio on "hajonnut" jo alkumetreillä, niiden sydämen sykkeittten jälkeen. Heti tulee kysymyksiä, että olenko tehnyt jotain väärin, mutta turhaahan tuommoinen on. Voihan se olla vain pelkkää paskaa tuuria.

 

Sain lääkkeet mukaan ja nyt vain kotona odotellaan, että lääkkeet tekevät tehtävänsä ja saavat kohdun tyhjäksi Itku Vuotoa voi tulla kuulemma 2-3 viikkoakin, ihanaa! Lääkäri sanoi, että ensimmäisten menkkojen jälkeen voi alkaa yrittään uudestaan, mutta miljoonasta vetoa, ettei mulla niitä menkkoja tule omin voimin. Pitää ensiviikolla ilmeisesti soittaa gynelle, joka määräsi ne hormoonit mulle ja kysyä asiaa.

 

Jotenkin eilen oli jo vahva tunne, ettei kaikki ole hyvin. Välillä taas tuli toivon pilkahduksia, että kyllä siellä sitä elämää on, mutta päällimmäisenä oli ajatus huonoista uutisista... Ei helvetti!!! Miksei tämä voinut tapahtua jo silloin alkumetreillä, kun sitä epäiltiin.. Nyt olis jo uus yritys päällä.. Mää en kestä!!

 

Jos jollakin on kokemuksia lääkkeellisestä tyhjennyksestä, kirjoittakaa kokemuksia. Miten paljon kipuja, helpottiko särkylääkkeet, kauanko vuoto kestänyt jne.. Kaikki tieto otetaan vastaan. Toiveikkaan toivon, että tyhjennys onnistuu kokonaan, kun ei siellä kohdussa mitään ollutkaan..