No olipas otsikko..

Eilen päivällä alkoi taas se kova vihlonta tuolla oikealla alavatsassa, lähellä nivusta. Vihlonta tuntui pitkältä viiltelyltä. Otti todella kipeää. Se tunne kesti aina hetken, meni pois ja tuli uudestaan takaisin. Ei tuota kauaa kuitenkaan kestänyt. Yöllä jatkui sama juttu hetken aikaa, kun olin hereillä. Sama nyt tässä koneella istuessa, paitsi, että nyt on tullut vain yksi vihlonta. Mitä ihmettä tuo on? Mitään muita "oireita" ei ole.. Nyt on kp 21, eilen siis 21.

 

Ajattelin, että pitäisköhän sitä koittaa tikuttaa ovista.. Toissaalta en viitti turhaan tikkuja käyttää, koska ei niitä taida olla kuin 12 kpl:tta. Enkä tosiaan ovikseen usko. Mutta jos kuitenkin kokeilisin vain yhden? Nauru Mitäpä sekään kertoo, ei yhtään mitään.. Malttamattomana haluaisin kokeilla myös herkkaa r-testiä, olis kiva tietää, että onko se hcg-arvo laskenut niin, että r-testi näyttäis negaa. Jospa sitä kuitenkin yrittäis malttaa oottaa viikon päähän.

 

**Muoks. Tänään olis ollu mulla neuvola, tulipahan vahingossa kalenteria katsottua... Otsan rypistys Tulipas surullinen olo...