Ei voi olla totta! Tää on niin mun tuuria, arghh! ei ois pitäny taas sanoa yhtään mitään. Tänään töistä tullessa testailin (eli just äsken) ja minä kun jännityksellä ja pilke silmäkulmassa odotin tummempaa viivaa kuin eilen (oireiden perusteella) niin mitä hulluja. Viivasta tuli haamujen haamu, samanlainen kuin kp 13.. Siis miten se voi olla?! Ovis joko yritti tulla, mutta ei tulekkaan (itku!!) tai sitten meni jo (tuskin)?!

Toivottavasti Peppi olisi oikeassa, että ei kannata ihmetellä, jos ei tuu tasapaksuja viivoja (hän ovuloinut kuitenkin). Jotenkin en vaan jaksa uskoa, että se sieltä tulee/tuli, kun viimeksi viivat olivat niin tasapaksuja.. Onneksi on se verikoe, joka varmistaa asian, mutta se on vasta kp 23 (kp21) ja tuloksia joutuu odotella puolitoista viikkoa..

 

Oireina mulle tuli tuossa aamupäivällä paineen tunne alavatsalle (oli yön aikana hävinnyt), johon liittyy nyt tärinä"kipu". Pyörällä, kun ajoin möykkystä tietä niin, alavatsassa oikein tuntu.. Nyt sänkypuuhissa tuntu tuolla oikeella alavatsalla sellasta tylppää kipua.. Siis mitä ihmettä tää nyt on?? Huomenna testaan vielä, sitten saa olla!

 

Edit.

Millonkahan ne terot pitäis alottaa? Huomenna?