Päätin lukea kirjoitukseni helmikuulta asti.. Jolloin aloitin clomit ja ekan kerran oviksen löysin. Listasin tähän oireita mitä juuri silloin joka kierron vaiheessa havaitsin. On paljon helpompi lueskella niitä näin listalta, kun joka kerta ettiä ne erikseen eli:

 

 

KP 18

Ovisplussa,

Tänään oireita edelleen vatsan outo tuntemus, nippailut ja kaamee turvotus vatsalla... Kurkku on myös kipee =/ Lämmöt aavistuksen koholla.. nyt ollu noin 36,1, kun yleensä noin 35,5.

 

KP19

Tänään oireet suurimmaksi osaksi hävinneet. Paineen tunne ja turvotus hävinnyt. Nippaillu on ihan satunnaisesti. Flunssan se ilmeisesti pukkas päälle, ku nenä on ihan tukossa ja kurkku jotenkin oudon tuntuinen. Lämmöt nyt päivällä 36,4. Päivisin ne on alkukierrossa ollu siinä 35.5-35,9 kieppeillä eli hiukan ovat nousseet.

 

KP20

Huonoa oloa, ilmaa vatsassa

 

KP22

Vilun väreet, huono olo, ripuli aamusta Kova vatsa kipu, ilmaa vatsassa. Väsymys

 

KP23

Liman eritys alkanut lisääntyä. Ilmaa vatsassa Muita oireita ei nyt oikeastaan olekkaan. Nyt ei ole vähään aikaan edes nippaillut eikä vihlonut. Lämpöjä oon mittaillu, ihan kyllä päiväs/ilta-aikaan ja ne on koko ajan ollu 36,6-37 pintaa. Väsymys

 

KP 24

Vatsa on turvonnu, suolet kuplii (kauheesti ilmaa), janottaa ja edelleen on se huono olo, ajoittain. Väsymys

 

KP26

Huono olo hävinnyt, valkkarin tulo laantunut. Väsymys

 

KP 27

Vilu, lämmöt 36,9

 

KP30

Ja musta tuntuu, että kaikki oireet ovat hävinneet kuin tuhka tuuleen.. Tämän viikon ole kyllä iltaisin ollut väsynyt, joka ilta olen mennyt nukkumaan klo: 22 (yleensä 23 jälkeen). Jano, vilunväreet, Vatsan turvotus hävinnyt. Lämmöt on edelleen ollu siinä 36,6-37 asteen kieppeillä

 

KP31

Tänään aamulla, ennen kuutta heräsin ihan järkkyyn pissahätään. Kävin vessassa ja voi elämä, ku alavatta oli kipee, sitä oikein repi ja pisteli. Ajattelin sen menevän ohi, kun rakkokin oli ollut niin täynnä. Tätä tunnetta kuitenkin kesti reipas 3h.. Päivän mittaa se hellitti, mutta nyt illemmalla on alkanut tuolta oikealta puolelta, läheltä nivusta  nipisteleen. Vessassakin kun kävin niin kurkottelin jotakin ja ai että kun vihlas.

 

KP 32

Aamulla aikaisin menkkakipuja, pää kipeä, vatsa pari päivää ollut kovalla, lämmöt 37,1

 

KP33

Kova väsy päivälläkin, jatkuvat vilunväreet, vatsan turvotus, joka lisääntyy iltaa kohden. Ovistesti plussaa

 

KP34

R-testiin plussa

 

Ehkä ei ole järkevää tätä kiertoa verrata tuohon edelliseen, mutta haluan silti haaveilla...