Oireet alavatsalla laantuneet, pientä paineen tunnetta edelleen tuolla oikealla, mutta ei sen suurempia. Muutenkin aika oireeton olo. Lämmöt ollut:

KP 18 aamulla: 36,2 & illalla: 36,6

KP 19 aamulla: 36,1 & illalla: 36,5

KP 20 (tänään) a: 36,5 & i: 36,5

Jatkan mittailuja.. Viimeksihän lämmöt nousi muistaakseni plussa päivänä 37°:een.

 

Tänään ollu närästystä. Se alkoi hillomunkin syönnin jälkeen. Nyt illallakin tuppaa sitä olemaan, tätä vaivaa mulla kyllä harvemmin on, mutta varmasti ihan normaalia. Äsken tulin koiran kanssa rauhalliselta kävelylenkiltä, niin taas liikkuessa valkkari alkaa lorista.. Yök! Raskautumiseen en todellakaan usko. Jotenkin odotan, että oireiden olisi pitänyt jo alkaa (ihan niinkuin viimeksikin) näin aikaisin, jotta siihen mahdollisuuteen uskoisin. Mutta eihän kuitenkaan kaikki raskaudet ole samanlaisia ja oireettomuudesta tai oireellisuudesta on vaikea tehdä päätelmiä, vai?? Jotenkin vain kovasti vertaan nykyistä olotilaa ensimmäiseen raskauteen...

 

Asiasta aivan seinään. Kaipaan projektilaisten mielipiteitä siitä, että kuinka usein haluatte, että teen tilanne päivityksiä? Viikon välein? kahden viikon välein? useammin? Kaikki käy minulle, mutta sanokaahan mielipiteitänne :)