Hmmm.. Tänään tarvitsin lisää menopuria, sillä viimiset lääkkeet oli eilen pistelty. Lähdin aamulla kauppaan ja menin samalla apteekkiin. Annoin farmaseutille reseptin ja hän näppäili sen tiedot koneelle. Vähän ajan päästä hän sanoi, että lääkkeet ovat loppu. Anteeksi mitä, loppu?!?! Ei helv.. Niin mun tuuria. Farmaseutti kysyi, että milloin lääkkeet tarvitsisin ja sanoin, että "nyt heti". Hän lähti käymään takahuoneessa ja tuli yhden lääkepaketin kanssa takaisin. Mikä helpotus. Paketissa PITI olla 5 ampullia ja jauhepulloa, mutta kuinka ollakkaan siellä olikin vain kaksi!! Ei oo todellista, ajattelin. Ei tämä voi päättyä enää mitenkään hyvin, kun näin huonosti tämä homma alkoikin.

Farmaseutti tarkisti vielä koneelta, että löytyykö 10 pakkauksia, joista voisi ottaa tarvitsemat 3 pulloa. Minun helpotuksekseni sellainen löytyi ja sain kuin sainkin tarvitsemani lääkkeet.

Nyt kun käytän tupla annosta, niin liuotin ampulleja tarvitsen vain yhden kahteen kuiva-ainepulloon (joten ylimääräisiä ampulleja riittää). Päätin, että kokeilen onneani ja kokeilen avata lasiampullin kotona auki. Jos se hajoaa, menen juoksu jalkaa kaverilleni. Kuinka ollakkaan sain pullon kerta laakista auki, teidän ihanien apujen ja neuvojen turvin, joten kiitos niistä! :) Sain lääkkeet miksattua ja piikin pistettyä, olen niin ylpeä itsestäni ;) Ja mikä kivi vierähti sydämeltä, kun tämä homma onnistui. Toivottavasti tästä päivästä tulee oikeasti niin aurinkoinen miltä ulkona näyttää.

 

Ps.

Eilen iltapäivällä ja illalla alavatsaa viilteli oikein kipeästi oikealta puolelta. En tiedä oliko ne mielikuvituksen tuotetta, koska toivon niin kovasti, että lääke toimii. Uskon kuitenkin vahvasti, että se on toiveajattelua ja oman mielen tepposia.. Onneksi maanantai aamuna on taas ultra, jossa homma ratkeaa.