Ultrassa aamulla käyty. Kovasti se jännitti mikä on päivän tuomio. Paineen tunne alavatsalla on entisestään kasvanut, joka gynen mielestä kuulosti hyvältä. Musta tuntu, että se ultras vähän turhankin kauan ennen ku kertoi tuomion. Pelkäsin, että munikset on alkanu luuhistumaan, ku se niin sitä keppiä tuolla haarojen välissä pyöritteli ;)

No tuomio oli sitten seuraavanlainen:

2 johtofollia, joiden (tai ainakin toisen) koko oli n.  13mm, limakalvoa oli alkanut kasvamaan, joka oli paksuudeltaan 6,4mm?. Mitenkäs tuo limis paksuuntuu, paljonko päivässä? Onko se milloin tarpeeksi paksu? Jatkot ovat seuraavanlaiset, tänään, huomenna ja ylihuomenna piikittelen vielä 75IU:ta ja sunnuntai aamuna tuikkaan irrotuspiikin (jolloin munikset n. 20-22mm) ja lopun voittekin sitten arvailla

Nyt on hjuva fiilis, täytyy sanoa. Toiveet ovat pitkästä aikaa taas pilvissä. Ryminällä tullaan alas, mutta lupaan, että en ryve itsesäälissä kuin max 2päivää, jos ja kun menkat alkaa. Täytyy olla onnellinen, että se ovis vihdoin saadaan tulemaan ja on edes teoreettinen mahdollisuus raskautua :D JEA!! Onko muuten niin, että irrotuspiikki irroittaa 100%:n varmuudella muniksen/munikset?

 

Voi elämä, että odottelen jo sitä sunnuntaita/maanantaita ja sen jälkeen pitäis olla tosi coolina 14 päivää, mitenköhän se onnistuu?