..tähän kiertoon. Koko aamun oli kovin vahva tunne siitä, että nyt ei ole kaikki hyvin tuolla alakerrassa. Olin aivan sata varma, että homma on nyt kosahtanut johonkin. Kun gyne alkoi ultraamaan, hänen ensimmäiset sanat olivat: "onpa hyvännäköinen limakalvo" (jeee, edes jotakin hyvää). En vain kuollakseni muista, minkä paksuinen se oli. Seuraavaksi gyne sanoi, että vasemmalla on 16mm follikkeli ja oikealta löytyy myös, mutta hieman pienempi. Muut munikset ovat sellaisia, joista ei ole kilpailijoiksi. Gyne oli tyytyväinen, että ultrasi, sillä hän päätti, että menopuria pistetään vielä sunnuntaina 150IU:ta, jotta munis/munikset kerkeisivät kypsyä kunnolla. Tänään illalla, klo 23, pistän irroituspiikin ja h-hetki ajoittuu keskiviikolle.

Gyne kertoikin, että hän halusi olla asian kanssa täysin varma, eikä halua ottaa mitään riskejä, sillä hän oli avustanut viime vuonna yhdet kolmoset maailmaan (hoitojen avulla). Sitä hän ei kovin mielellään uudestaan kokisi. Hän sanoi, että minulla ei vaaraa kuin kaksosraskauteen.

Onneksi siis kaikki oli mallikkaasti, ehkä tämä typerä jännittäminen/panikointi/pessimistisyys juontaa siitä, että niin paljon on tullut paskaa niskaan, että sitä vain haluaa suojella itseään kaiken varalta. Onneksi gyne halusi asian tarkistaa, jos olisin irrotuspiikin eilen pistänyt, olisi munasolu ollut vielä epäkypsä.

Eikös se mee nyt niin, että kun tänään pistän irrotuspiikin, munis irtoaa keskiviikkona, niin torstai on sitten dpo/pp1??

 

Muoks.

Te jotka olette irrotuspiikkejä laitelleet, oletteko selvästi tunteneet irtoamisen ja oviksen ajankohdan vai tuleeko tuosta mitään tuntemuksia?