Aamulla tein uudestaan saman One Stepin testin siinä toivossa, että viiva olisi vahvistunut, vaikka tiedän, että se ei välttämättä vahvistu ihan vuorokaudessa. Halusin malttamattomana kokeilla. Ja tulosha oli ihan samanlainen haamu kuin viimeksi =/  Kurkatkaa vaikka ite ;) Ylempi näyttää ehkä hieman tummemalta, mutta haamuja mitä haamuja.

Aloin pohtimaan, että mikäs nyt neuvoksi. Odottelenko reilusti pari kolme päivää ja testaan vasta sitten vai mitä teen. Tuttuni "painostuksesta" päätin kuitenkin apteekista hakea ClearBluen testin. Kun testi oli hyppysissäni, mietin, että milloinka sen teen. Huomenna aamulla? Olin kuitenkin pidättänyt pissaa kolme tuntia, joten ajattelin, että se riittää ja päätin pissiä tikkuun heti (minäkö malttamaton) Tässä siis tulos.

Ei se minusta enää kyllä haamulta näyttänyt

Nyt lupaan, että seuraavan testin teen aikaisintaan ylihuomenna :D

 

Silti pelko tulevaisuudesta on kova. Pelkään niin, että menkat alkavat huomenna, ylihuomenna tai sen jälkeen. Haluaisin nuijanukutuksen ja herätä vasta sunnuntaina... Tottakai mielessä pyörii keskenmeno, tuulimuna, kohdunulkoinen jne.. Mutta nyt ensiksi jännitän sitä, että pysyykö se pikku kultahippu matkassa mukana....