..nimittäin paha, äklö, kuvottava olo. Toissapäivänä töissä en kerennyt syömään niin useasti kuin olisi tarvinnut ja siitähän seurasi ihan hirveän huono ja heikko olo. Tuota oloa kesti ihan siihen asti, kunnes nukahdin. Tästä viisastuneena otin seuraavana päivänä vähän tuhdimmat eväät mukaan ja se pitikin huonoa oloa hieman paremmin aisoissa. Joudun kuitenkin syömään n. 2h välein tai muuten kärsin nahoissani. Toivottavasti tämä lupaa hyvää, vaikka olisin jo ihan valmis luopumaan tästä äklöstä olosta ;) (Niin kuka niitä oireita kaipaili.. ;) )

 

Toinen aika ikävä oire on ummetus. Ihan sama miten paljon liikun, syön ja ja juon niin suoli on kertakaikkiaan tukossa. Se aiheuttaa taas sitten kipuja ja nipistyksiä mahaan mitkä ei ole kivoja. Samoin ilmavaivat vaivaavat.. Jos kellään on antaa mitään kikka kolmosia tuohon ummetukseen niin otan ne ilolla vastaan :)

 

Kolmas tai neljäs vaiva onkin sitten edelleen tuo ystäväni väsymys. Haukottelen ihan hirveästi, otan tunnin päikkäreitä jne.. Se nyt onkin pikkuvaiva tuohon huonoon oloon verrattuna.

 

Tänään on joukkueen saunailta ja en todellakaan tiedä miten selviän illasta jäämättä kiinni tästä raskaudesta. Syödä pitäisi vähän väliä, en juo alkoholia, nukkumaan pitäisi päästä ajoissa.. Joten lirissä ollaan. Jonkin asteinen suunnitelma on tehty ja toivon, että pärjään sillä.

 

Enää 3 yötä ultraan.. Pelottavan vähän, Jaiks!! =/

 

Lumituuli & Hippu 7+3