Tänään paukahti np-ultran mukaan 15 raskausviikko (rv16) ja neuvolan mukaan 14+5. Minähän meen sitten tuon npN mukaan, tuntuu, että olis vähän pidemmällä ;) Eihän se vauva kuitenkaan laskettuna aikana synny, joten eipä tuo päivän parin heitto mitään merkkaa (ellei sitten ole täsmällinen vauva).

Paino noussu 5. viikossa 1kg tai tarkemmin 0,7kg eli ei paha. Hb:tä ei mitattu, kun se oli viimeks niin hyvä (135), pissa puhdas verenpaine 114/78, hieman yläkanttiin mun normaaliin verrattuna, mutta neukku tädin mielestä vallan mainio :) Syke löytyi heti ja se huiteli siellä 152 lyönnin paikkeilla. kovin vauhdikkaalla päällä tuo Hippu oli, kun koko ajan sitä anturia potki ;) Vertakin otettiin pari putkiloa ja niiden tulokset sitten selviää seuraavalla käynnillä, joka on 29.12 klo: 8.00. Tämän vuoden puolella siis kerkeän vielä neuvolaan :) Tammikuussa saankin alkaa odotella rakenneultraa, jännää.

Ei tätä vieläkään tahdo käsittää, jotenkin on niin seesteinen olo, ettei sitä aina muista olevansa raskaana, vaikka se joka päivä käykin mielessä. Mitään hankintoja en oo uskaltanu tehä. En oo edes sivusilmällä vilkuillu kaupoissa vauvanvaatteita. Ehkä niitäkin pitäis alkaa osteleen tuossa uuden vuoden jälkeen, jotta ei kaikki hankinnat tuu yhellä kertaa. Vaunut, sängyt, kaukalot yms. hankitaan varmaan maaliskuun aikana. Meidän pitäs hommata vuoden alusta vauvalle vaatekaappi, johon vaatteet ja lakanat ym. mahtuu. Meillä on kaikki kaapit vallattu, joten uus on pakko hankkia. Liikkeitä kovasti odottelen ja välillä olen kuvitellut, että niitä tuntuu, mutta en usko, koska ne on tuntunu niin selvästi. Ei mitään perhosen siipien havinaa. Ehkä se on ollu vain eksyny pieru ;D

Huomenna olis tarkoitus kertoa tästä töissä ja sekös vasta jännittää. Mää en tiiä miten nää kertomiset on mulle niin jänniä paikkoja. 3 kaveria tietää ja 3:ll vielä pitäis saada kerrottua. Muut saakin sitten huomata masun kasvusta.