Oon nyt 3 päivää putkeen siivonnut, niistä 2 päivää on ollut tehosiivoamista.  Viime yö oli jotenkin hankala. Makaan paljon puoliksi mahallaan ja puoliksi kyljellään, se ei tuntunut viime yönä hyvältä. Aina kun kännyin selinmakuulle, hieman helpotti. Laitoin kädet vatsan päälle ja vatsa vaikutti olevan pinkeä. päättelin supistuksiksi. Aamulla kun heräsin ja nousin ylös, alkoi alavatsalla ja alaselässä vannemainen puristava tunne. Tätä kesti vajaan tunnin. Säikähdin ja ajattelin, että tämä ei voi muuta olla kuin supistuksia. Yritin miettiä, että ovatko ne kipeitä, mutta tulin siihen tulokseen, että eivät olleet, vain epämukavan tuntuisia. Menin töihin ja onneksi meillä oli rauhallinen päivä, joten hieman helpotti. Töiden jälkeen soitin terkkarikaverilleni, että mitä ihmette nuo öiset ja aamuiset jutut olivat, niin hänkin sanoi, että supistuksia. Nyt kuulemma pitäisi ottaa rauhallisesti, levätä ja juoda paljon vettä.

Voitte vain kuvitella, että olin aamulla jo itku kurkussa, että pikkuinen on kuollut ja pyrkii nyt pois minusta.Onneksi päivällä töissä on tuntunut muutama muljahdus, joten eiköhän siellä olla hengissä. Dopplerilla en uskalla edes kuunnella, jos ei ääniä heti löydykkään, menen todennäköisesti paniikkiin.

Nyt mietinkin, että onko tämä nyt sitten sellaista, joka kestää koko loppuraskauden vai voiko tämä olla vain ohi menevää? Itse en haluaisi jäädä töistä pois, koska nyt sain pitemmän pätkän (3,5kk) ja saisin rahaakin mukavasti. Milloinka toinen lääkärin tarkistus yleensä on? Miltähän kipeät supistukset tuntuvat siis minkälaisia ne ovat, että pitää ottaa yhteys jonnekin,  (terkkaan, lääkäriin??) ja mitä näille voidaan tehdä? Hieman pelottaa, että joudun johonkin tippaan ja tylyyn vuodelepoon :( Voi kunpa tämä olisi ohimenevää... Onneksi huominen on vain todellinen työpäivä ja keskiviikkona sitten tehään mitä keretään.

Minkälaisia oireita on pissatulehduksessa? Tietenkin wc:ssä ravaaminen, kirvely, mutta mitä muuta? Eikös se voi olla oireeton? Voidaanko neuvolassa todeta vai pitääkö näyte viedä aina labraan? Eikös VTI:kin voi aiheuttaa supisteluja? Ääh, miten paljon taas huolta ja murhetta..

 

Tänään siis rv 17+6

 

**Muoks. Niin ja ettei kellekkään jää epäselväksi, niin tottakai minä makaan ja lepään, jos vain jotenkin voin helpottaa omaa ja hipun oloa. Ei tulisi mieleenkään riskeerata pienen henkeä missään vaiheessa. Olisi vain niin kiva saada olla töissä, kun nyt on pitempi pätkä tiedossa, melkeinpä äippälomaan asti.