Tänään oli aamusta neuvola ja iltapäivällä lääkäri.

Neuvolassa asiat paremmin, ku hyvin:

Suluissa rv 14+6 mittaukset
Paino 53.9kg (54.4kg)
RR 93/70 (114/78)
Pissa puhdas (puhdas)
Hb 122 ( ei mitattu viimeks) rautaa ei vielä tarvinnu alottaa.
Sf-mittaa ei katottu
Syke 149 (152)
Liikkeet +

Painoa tullu siis ihan eka käynnin jälkeen vain 200grammaa. Eipä ollu sitte joulu meikäläisellä tehny tehtäviään, ihan hyvä. Tänään sitten töitten päälle oikein istuin mässyttämään joulukarkkeja :p:D:whistle:

 

Lääkärissä asiat vielä paremmin ku hyvin. Lääkäri vain heti ensimmäiseks tuumas, että "johan on sua supistellu oikein urakalla, olipa hyvä, että tulit näytille". Alakerrassa ei ollu tapahtunu yhtikäs mitään. Lääkäri oikein kehu paikkoja, kokeili masua ja kuunteli sydänäänet <3 Siellä ne jumpsutti oikein urakalla saman verran mitä neuvolassakin :) Lääkäri vielä tuumasi, että aina saa tulla tarkistuttaan, jos huolettaa alapään tilanne. Tämä lääkäri tekee myös työtään samassa talossa, missä ite oon töissä, niin hän sanoi, että hänen huoneen numero on se ja se, ja sinne saa aina tulla koputtamaan, jos huoli alkaa painamaan. Mikään käynti ei ole turha, enemmin tulla näytille, kuin miettiä ja murehtia. Kyllä tuli niin hyvä olo tuon käynnin jälkeen. Iso kivi vierähti sydämeltä pois. Voin ainakin hetkeks huokaista helpotuksesta.

 

Tänään nappasin töistä myös SI-tukivyön, jota nyt kokeilen pitää töissä ja kävelylenkeillä. Tuo alaselkä ja nimenomaa SI-nivelet meinaavat vihoitella. Ne taas saa aikaan selkälihasten jumiin menon, joten nekin muistuttelevat välillä olemassa olostaan.

 

Tänään muuten rasahti rikki 19+0 ;)