Kävin tiistaina kolmannen kerran neuvolassa ja kuulumiset olivat ihan hyviä, suluissa edellisen kerran käynti (4vkoa sitten)

 

Painoa tullut viikossa 625g. Terkka oli tähän tyytyväinen, koska viimeksi paino oli tippunut. Nyt tullu painoa yhteensä. 2,7kg. Itteä tuo viikko tahti kyllä hirvitti, mut kyllähän sen tuntee, että sitä on tullu. Ainut vaan, että tää mittaus oli iltapäivällä 15.30 ja edellinen ollu klo 8.00 aamulla. No joo, seli seli ;)


RR:103/73 (93/70)
Pissa puhdas (puhdas)
Hb:110 (122)
Kohdunpohjan korkeus: 21,5 (-)
Sydämen syke:135 (149)
Liikkeet:++ (+)

 

Rautakuurille nyt sitten jouduin. Saas nähä mitä maha tykkää, ku muutenkin ollu niin kivikovalla... =/

 

Viimeks taisin valitella niitä mun kurjia ikeniä ja sitä, että pitäs varata aika hammaslääkärille. Maanantain aamuna mun ikenet näyttikin ihan järkyiltä ja kun töihin pääsin, niin marssin suoraapäätä hammaslääkäriin ja sinne ilmottautumisluukulle. Siellä olikin mun lapsuuden ystävän äiti, jolle näitä valittelin ja hän laitto mut suuhygienistille. Ajan sain perjantaille ja siellä sitten kävin. Suuhygienisti sanoikin, etät onpa pahoin tulehtuneet ikenet. Se rapsutteli hammaskiveä ja laitto jotain geeliä tuonne ikeniin. Käski ostaa kotia samanlaista ja käyttää 3-4 päivää 2x päivässä. kontrollikäynnin sain viikon päähän perjantaille, jossa katsotaan mihin tää homma on kehittymässä. Nyt ainakin tuntuu, että kipu ja turvotus on helpottanu, mut kyllä niihin vieläkin ottaa kipeetä, jos leipää purasee huonosti, niin että ikeneen raapasee.