Stressaaja kun olen, niin ajatukset myllertävät ajoittain edelleen kokoarvion vuoksi. Välillä olen ihan varma, että kaikki on kunnossa, sitten välillä joku pikku piru hyppää esille ja naureskelee olalta, että turha toivo, kaikki mahdollinen on pielessä. Ainut asia mikä eniten ehkä vaivaa on se, että meidän pikku Hippu ei olisi kasvanut ollenkaan. Toisaalta voihan tämäkin tosiaan todistaa sen, että kuinka herkästi kokoarviot saattavat heittää. Tyytyväinen olisinkin, jos Hippu syntyisi siinä 3kg paikkeilla. Pienempi vauva olisi ehkä helpompi synnyttää ;) Eli se lopullinen koko ei niinkään vaivaa, mutta tuo kasvu ja kehitys, onko sitä oikeasti tapahtunut.  Niinkuin moni teistä on sanonut, voi tosiaan tuo kokoarvio heittää jopa kilolla, joten yritän ajatella positiivisesti, että kaikki on kunnossa. Onneksi maanantaina on neuvola ja saan siellä kyseltä terkkarin mielipidettä asiaan.

 

Ajatella, nyt on ylitetty rv 37!! Tänään mennään jo 37+2 ja laskettuaika senkun vain lähenee <3 Jännäää!!

Laitanpa muutaman kuvan tämän päiväisestä masusta ja sitten pistän pienen kisan pystyyn. Molemmat kuvat siis otettu tänään. Hassua, että tuossa alemmassa kuvassa näyttää maha isommalta :)

 

 

Nyt olisi siis aika heittää arvauksia siitä, mikä on se päivä, jolloin Hippu näkee päivänvalon? Synnytykseen viittaavia oireita ei hirveästi ole. Minusta maha on vielä korkealla, hipun pää ei ole kiinnittynyt, kävely sujuu entiseen vauhtiin, supistuksia tulee oikeastaan joka päivä, mutta niinhän niitä on tullut jo piiiiitkän aikaa. Supistukset eivät ole kipeitä, sellaisia kiristyksiä/mahan kovettumisia ja menkkamaisia tunteita alavatsalla sekä alaselällä. Meillä miekkosen kanssa on kutina, molemmilla, että Hippu syntyy 3.6.10. Oikein tai lähiten arvannut saa pienen pienen palkinnon :) Jos samoja ja oikeita arvauksia tulee useampia, arvon sieltä sitten yhden voittajan. Niin ja se laskettuaikahan olisi 26.5.10.