Maanantaina oli oikein kaivattu neuvola. Pääsin vuodattamaan neuvolan tädillekin vauvan painoarviosta. Terkkari oli sitä mieltä, että ei vauva varmasti ole ihan noin pieni kuin ultra oli antanut ymmärtää. Hän lukasi synnytystapa-arvion epikriisin koneelta läpi ja sanoi, että pienen koon selittää se, että papereissa, lukee "reisiluumitta ei luotettava". Kuulemma jos yksikin kolmesta mitasta on epäluotettava, ei loppupainoarviokaan ole silloin luotettava. Terkka myös sanoi, että hänen käsiinsä vauva tuntuu hieman isommalta kuin mitä tuon 2,2kg.  Lohdutteli kuitenkin, että ei sen paljoa isompi tarvitse olla, koska minä olen niin pieni, niin olisi helpompi/mukavampi synnyttää siro vauva kuin lähemmäs 4kiloinen. Käynnistä jäi siis oikein hyvä mieli ja terkka vakuutti, että eiköhän vauvalla ole kaikki hyvin.

 

Mulla Hb lähtenyt vihdoin ja viimein nousuun, JEEEEEE!! Nyt se oli noussut 106:sta 114 :) painoa tullu 200g (koko raskausaikana tullut reipas 7kg), sf kasvanut puoli senttiä ollessaan nyt 33ccm, vauva rt, mutta pää vielä korkealla eli ei ole kiinnittynyt, sykkeet päälle 140 ja liikkeet hyvät. Ei turvotuksia ja pissa puhdas, verenpaineet matalat niinkuin aina. Kaikki siis aivan mainiosti. Seuraava aika on viikon päästä, terkka naureskelikin, että en ole vielä yhtään sen oloinen, että lähtisin lähipäivinä synnyttämään. Eipä se oma olokaan sellainen vielä ole, mutta kukapa sen koskaan tietää ;)

Viime aamuyöstä tuli muutama kipeä menkkamainen supistus. Tai kipeä ja kipeä, olo oli sellainen kuin menkat alkaisivat. Alamahaa ja alaselkää jomotti. Ei kuitenkaan mitään sellaista, etät olisin tarvinnut jotain kivun lievitys keinoja. Tällä viikolla on myös tullut muutama sellainen kipeä tuikkaus tuonne alapäähän. Olen olettanut, että ne ovat jotain liitoskipuja, mutta joku puhui sukkapuikkosuppareista, joten josko se olisi sitä, koska nyt myöhäisillä viikoilla tulivat.

Tänään Rv 38+0