...Huoh!!!

Nyt tämän rintatulehduksen lisäksi pukkasi muutama lisäongelma. Tulehtuneen rinnan nänninpää on ihan valkoinen, varsinkin silloin kun vauva on imenyt. Samoin nänni on huulipunanpään muotoinen ja vino. Luulen, että ainakin nämä kaksi viimeisintä johtuu väärästä imuotteesta. tulehtuneesta rinnasta imettäminen on välillä suoraan sanottuna yhtä helvettiä. Kipu on k a m a l a, vaikka miten yritän asetella tyttöä rinnalle. 

Ongelma numero kaksi on vihlova kipu imetämisen jälkeen koko rinnassa ja tätä tapahtuu molemmissa rinnoissa. Kipu on oikeasti tosi viiltävä ja se säteilee kainaloihin asti. Kipu saattaa kestää hetken tai jopa tunninkin ajan. Netsitä löysin joltain imetyspalstalta, olikohan babyidea.fi, että runsas (olikohan peräti 100 vai 200mg) b6-vitamiinin syönti auttaisi. Mulla onkin suupielet haljenneet, joten b-vitamiinin puutosta on. apteekista kävinkin hakemassa b-vitamiinia, mutta en löytänyt pelkkää b6-vitam. Otin nyt kaksi tablettia, mutta en tiedä onko tuo riittävä annos. Siinä B6-vitam. olisi 50mg, mutta se on päivän saantisuosituksesta yli 2000%:a.

Miksi tämän pitää olla näin vaikeaa. Alku oli jo niin lupaava ja kaikki sujui loistavasti. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, niinhän sitä sanotaan. Heti kun jätin rintojen pumppaamisesta yhden päivän väliin, niin homma kostautui ja rinta tuli ihan liian täyteen ja tulehtui. *Hakkaa päätä seinään* Yritän sinnitellä vielä, etsiä ja saada apua, jotta homma alkaisi toimia. EN HALUA LUOPUA IMETYKSESTÄ!!! :( :(  Itku!!!

 

Ps. Tulehtunut rinta ei ole enää punoittava, mutta kyllä se vain on vielä pinkeä. ei ehkä niin paha kuin pari päivää sitten, mutta paha kuitenkin. ARGHHH!!!