Niin se flunssa sitten rantautui tännekin..Siis minulle ja miehelle.. Mutta onko tuo nihme, kun oon syöny parink uukauden aikana jo 3 ab-kuuria, ihmekkös tuo, jos vastustuskyky on mitä on. Toivottavasti tyttö säästyy siltä, mutta pahoin pelkään. Saas nähdä milloin tähän kaiken kaupan päälle hyökkää vielä hiivatulehdus. Kovasti oon yrittäny syödä maitohappobakteereja kaikissa muodoissa, että siltä harmilta säästyisin.

 

On jo kauan pitänyt kirjoittaa aiheesta ehkäisy. Olen kovasti pohtinut, mitä muut lapselliset lapsettomat ovat tehneet asian kanssa? Itse en halunnut ottaa mitään pillereitä käyttöön, koska eihän mulla ennenkään mitään kiertoa ole luomusti ollut. Nyt haluan katsoa saako synnytys mitenkään kroppaani heräämään henkiin ja kehittämään edes jonkin moista kuukautiskiertoa. Tuskin. Kortsuilla mennään ja jos jossain vaiheessa näyttää siltä, että menkoista ei näy merkkiäkään, varmasti unohdetaan nekin. Tässä noin pari viikkoa sitten luulin menkkojeni alkavan.. nimittäin kahtena iltana, siis vain iltana, oli tullut pari teelusikallista verta pikkuhousunsuojaan, mutta siihen se sitten jäi. Kaverini, joka on th, sanoi, että menkat saattavat olla synnytyksen jälkeen mitä ihmeellisemmät, joten nuo saattoivat olla ne.

Jos ne sitä itseään oli,niin kyllähän se vituttaa, jos 3kk:tta synnytyksestä menkat alkaa, mutta toisaalta olisin erittäin iloinen, että kierto päättäisi käynnistyä luomusti. Nooh, en jaksa vakavasti uskoa siihen, että siitä ikinä säännöllistä tulee. Tästä pääsenkin sitten sopivasti seuravaan aiheeseen, nimittäin vauvakuume. En varsinaisesti vielä pode sitä, mutta miekkonen olisi jo valmis yrittämään toista (!?!). Mikä lie senkin pään sekoittanut ;) Itse haluaisin olla hetken töissä tämän jälkeen ja aloittaa yrittämisen ehkä ensi kesänä. Ainut homma mikä pelottaa on se, että saadaan taas yrittää vuosi tai useampi. Kovin suurta ikäeroa en lapsille haluaisi, jos toinen joskus meille suodaan. Sen tiedän, että apuja varmasti saan melko pian, kun niitä tarvitsen, mutta eihän sekään takaa mitään..