Eilen illalla huomasin ihan vahingossa, että tytöllehän on puhjennut ensimmäinen hammas Neiti halusi viedä tapansa mukaan sormeni suuhun ja sillä samalla sekunnilla, kun sormeni sujahti suuhun, tunsin jotain terävää/piikikästä. Arvasin heti, että se ei voi olla mitään muuta kuin ensimmäinen hammas :) Niinhän sitä piti hakea oikein taskulamppu ja tutkia tytön suu. Kyllähän siellä alhaalla edessä ikenessä oli pieni reikä, josta ensimmäinen hammas tulee läpi. Voi sitä fiilistä (siis minulla)! Meidän pienellä, hammas nyt jo! En ikipäivänä odottanut, että se näin nopsaa puhkeaisi. Me ollaan oltu molemmat tuon miekkosen kanssa varmasti 8kk:n kun eka hammas on ilmestynyt. Hauskinta on se, että juuri perjantaina terkkari kysyi, että onko hampaita vielä tulossa. Naureskellen sanoin, että eihän meille vielä. Siihen samaan syssyyn terkkari sanoi, että no eihän tyttö kuolaakkaan yhtään, että tuskinpa vielä. Meillä tosiaan ei ole ollut mitään merkkejä ilmassa tuosta hampaan tulosta. Jos nyt oikein miettii, niin ehkä tyttö on tosiaan öisin herännyt muutaman kerran enemmän kuin normaalisti. Tai ei edes herännyt, vaan itkenyt unissaan muutamia kertoja, johon on sitten asennon vaihto tai tissittely auttanut.

Itselle tuli hirveän ylpeä fiilis tuosta hampaas tai ehkä pikemminkin sellainen innostus, mutta samalla syvä haikeus. Meidän pieni kultakimpale on jo niin iso tyttö, että hänelle tulee hampaita.. Sniif! "Täyttihän" tyttö viikonlopun aikana jo 5kk:tta. Aika menee ihan liian nopeaa, meillä ei enää ole vauvaa :( Siis ihan sellaista sylivauvaa. Hirveän pelottavaa ajatella miten nopeaa tuo aika menee. Päivässä voisi olla muutama lisätunti. Aivan ihanaahan se on, että tyttö kasvaa ja kehittyy, mutta koko ajan tuo vauva-aika jää enempi ja enempi taakse. Haikeaa.

 

No joo, asiasta seuraavaan. Muutama postaus takaperin puhuin siitä toisesta blogista. Toinen blogi oli jo silloin avattu, mutta en vielä silloin tiennyt saako se jatkoa. Ja kyllä se saa, me ollaan nimittäin saatu tontti ja ensi keväänä olisi tarkoitus aloittaa rakentaminen, Jihuuuuuu!! :)) Tämä blogi käsitteleekin raksaamista ja siinä sivussa sitten sisustamista. Jos joku haluaa käydä sitäkin blogia kurkkimassa, niin laittakaahan sähköpostia osoitteeseen: [email protected]. Kertokaa itsestänne jotakin, mistä "tunnemme"  toisemme ja laittakaa oman blogin osoite. Pistän takaisin sitten uuden blogin osoitteen. Se ei ole salasanan takana, mutta en halua, että tätä ja sitä blogia yhdistetään toisiinsa. Ymmärrätte varmaan.

 

Palaillaanpa taas :)

 

Ps. Kurkkailkaahan tuolla sivupalkissa videopätkiä Liberon vaippamainoksista, ihania! ;)