.. SIllä heti kun pääsin tänne valittamista siitä ruokailusta, niin jo seuraavana päivänä tyttö veteli sapuskaa hyvällä ruokahalulla :) En tiedä onko ne hampaat, jotka siellä vaivasivat vai mikä oli, mutta tällä hetkellä ruokailussa ei ole valittamista :) Eipä niitä uusia hampaita kyllä siellä suussa vielä näy, en tiedä ottaako aikansa, että tulevat vai mikä on. Kyllä siellä ikenessä tyttöä jokin vaivaa, kun kaikkia tavaroita pitää hulluna hangata ikeniä vasten. Ei meillä edelleenkään nuo ruokamäärät päätähuimaavia ole, mutta ole nyt tyytyväinen, kun saan lämmintä ruokaa menemään 2x päivässä puolikkaan pilttipurkin verran (pienen) + hedelmäsosetta ja puuroa.

Voi hurja, taas päivittelen samaa asiaa, mutta kyllä tuo aika juoksee. Menee ihan hurjan nopeasti eteenpäin. Mun äitiysloma lähenee jo loppuaan tai onhan sitä vielä 2kk:tta jäljellä, mutta omasta mielestä ihan liian vähän aikaan. Aika on vain hurahtanut eteenpäin. Tyttö kasvaa ja kehittyy päivä päivältä. Meillä on ryömitty kohta parin viikon ajan. Ensimmäisen kerran ryömittiin vessapaperirullan (tyhjän) perään. Nyt sitten mennnään ryömimällä joka paikkaan. Parhaita paikkoja ovat koiranruokakuppi, vesikippo ja koira itse. Yhden kerran on ollu jo koiranruoka napunen suussakin, joten vahdittavaa riittää ;)

Tyllerö on kova juttelemaan, yleensä kyllä karjuu kuin leijona ja välillä sitten puhutaan niin vienosti ja kuiskaten. Edelleen tyttö on yhtä vähäitkuinen kuin ennenkin. Itse en ole kuullut tytön itkevän muutamaa minuuttia pitempään piiiitkään aikaan. Eli oikeasta itkusta meillä ei tiedetä mitään. Yöt menee kahdella tai yhdellä syötöllä. En ole halunnut vielä niistä vieroittaa, ettei maidon tulo vain tyssäisi. Haluan imettää tyttöä siihen saakka, että saadaan kokeilla hapanmaitotuotteita. Jos ne sopivat hänelle, niin imetys saa sen jälkeen alkaa hiipumaan. Jos taas ei sovi, niin sen jälkeen pitäisi lähteä tekemään sitä maitoaltistusta ja sitä haluaisinkin lykätä.. mutta katsotaan nyt. Näin jälkeenpäin kun mietin niitä alkuaikoja, niin silloin vain toivoin, että voisin imettää sinne 4kk:n ikään asti, mutta nyt ollaan imetetty kohta 7kk:tta :) Kaikkien niiden tissivaivojen jälkeen.. Niin niistäkin ajoista on vain selvitty.

Elämä on tällä hetkellä aivan ihanaa! :)