Ajattelin, että teenpäs nyt jonkinlaista ns. listaa oireista, joita tunnen kierron eri päivinä. Pysyn sitten itsekkin vähän mukana, että mikä on normaalia ja mikä ei ;)

Tänään siis Kp 24 ja sellainen olo, että täti tulee. =/ Vatsa on turvoksissa, alavatsaa ja nivusia juilii aaltomaisesti. Ja tottakai se väsymys on, mutta se on ihan normaalia mulla, kun on aikaset herätykset :) Eli kauheesti odotuksia tälle kierrolle. Ylihuomenna tädin olisi määrä saapua heti aamusta... Tähän kiertoon olin kyllä laittanut jo pientä toivoa onnistumisesta, mutta ehkä todellisuudessa ajatukset on kuitenkin jo paljon pidemmällä (tulevissa clomikierroissa). **Muoks: Niin ja tänään tosiaan tullu jotain valkovuodon tapaista, onkohan ihan normaalia tässä vaiheessa? (joutu oikein pikkuhousunsuojan laittaan) Varmaan se kuuluu tähän vaiheeseen.
**Muoks, taas kerran. Tulipa noista oireista mieleen, että oonhan mää nyt kahtena yönä heränny kauheeseen pissahätään, viime yön kuitenkin pystyin sinnitellä aamuun asti. Toki eiliseen hätään saatto vaikuttaa myöhäset reenit, joissa tuli juotua paljon (mutta onhan niitä reenejä ennenki ollu samaan aikaan). Pitää siis oikein hakemalla hakea oireita ;)