Mihin tää aika oikein menee? En kerkeä millään kirjoittelemaan, vaikka ajatuksia olisi melkein joka päivälle. Työpäivät vaativat veronsa, netissä käyn lukemassa teidän muiden blogit, mutta niihinkin kerkeän/jaksan harvinaisen vähän kommentoida. Nyt tuntuu siltä, että aika juoksee juoksemistaan, kohtahan on jo toukokuu <3

Täällä on voitu hyvin. Töissä olen jaksanut hyvin. Muutaman supparin saan kiusakseni lähes päivittäin, mutta yleensä ne supistukset eivät jää päälle, onneksi. Maanantait on pitkiä päiviä ja se kostautui ainakin tällä viikolla. Sain kiusakseni kahden päivän supistukset, mutta onneksi ihan kivuttomat sellaiset.

"Suurimpina" ongelmina taitaa nyt olla mulla alaselkä, joka väsyy tosi helposti. Töissä olen kuitenkin suurimman osan ajasta jalkojen päälle, joten jos tukivyö unohtuu, tunnen sen selässäni. Jos makaan sängyssä liian pitkään, alaselkä muistuttaa myös silloin olemassa olostaan. Tiedän mitä pitäisi tehdä tämän asian suhteen, mutta olen saamaton ja laiska :D Toinen kurja ongelma on nää mun ikenet. Alahampaiden ikenet on nyt jotenkin kovilla. Koko ajan tuntuu, että nuo alaikenet on turvoksissa ja kipeät. Alahuuli ja sen sisäpuoli on myös kovalla koetuksella. Aina kun syön, tuntuu, että joku leipä tai esim. hedelmän palanen tökkää ikävästi tuonne ikeniin ja kierre on valmis. Kun ikenet olis parantumassa, niin aina joku leivän reuna käy kurjasti ikeneen ja homma alkaa alusta. Hammaslääkärissäkin pitäisi tieten käydä, mut kesällä siellä vasta kävin, joten sekään ei oikein innosta.. ja jonothan on sinne ihan järjettömät, että vauva kerkee syntymään moneen otteeseen, ennenku ajan sinne saisin.

 

Vakuutuskin käytiin hakemassa. Vakuutus otettiin Pohjolasta, ksoka siellä on kaikki muutkin vakuutukset ja osuuspankissa on meidän koira-, auto- ja asuntolaina. Bonuksilla saadaan osa vakuutuksesta maksettua. Kyllähän vakuutukselle siltikin jäi hintaa 300€/vuosi. Kallishan se on kuin mikä, mutta ennemmin maksan turhaan, kuin se, että joudun tänne tk:n lääkäreille viemään (jotka ei tiedä mistään mitään). Vakuutusmaksut laskevat muistaakseni kahden, viiden ja kymmenen vuoden iässä.

 

Eipäs tällä kertaa muuta..

 

Lumituuli & Hippu 22+5 <3