.. huoh!! Tää tyttö on kyllä jotain niin harvinaista, että.. Mää en kestä! Ensin on tämä lapsettomuus. Sitten tulen raskaaksi, ultrassa löydetään sikiö, jolla sydän sykkii ja hups heijaa, keskenmenee. Tähän todennäköisuus oli joku 2%:a. Nyt kun lapsi saatiin, sain rintatulehduksen, josta vaivoin selvisin. Menee reilu kuukausi ja löydän patin rinnasta. Patti kasvaa ja kasvaa. Näytän terkkareille, lääkäreille.. pattia seurataan. Eilen taas soitin lääkäriaikaa, koska patti oli tullut kipeäksi ja jouduin särkylääkkeitä syömään. Tänään näytin pattia lääkärille, joka laittaa kiireellisen lähetteen ultraan. Patti ultrataan, joka todetaan märkäpesäkkeeksi (joka on harvinaista) ja tämä patti tyhjennetään ja rintaan laitetaan dreeni (erittäin harvinaista). Hoitajakin ihmetteli koko systeemiä mun rinnassa ja sanoi, ettei ole ennen tämmöistä nähny. Hoitaja oli vanhempi, joten hänkin on todennäköisesti alalla ollut jo jonkin aikaa. Nyt dreeniä pitää käydä päivystyksessä huuhtelemassa niin kauan kuin mätää rinnasta tulee. Kun rinta on puhdas/tyhjä, dreeni otetaan pois. Jos tämä hoito ei auta, on edessä isompi veitsi ja leikkuupöytä.. :( Toivon todella, että jään tähän harvianisten kastiin, enkä joudu vielä harvinaistemman seuraan ja leikkuupöydälle... Blääh! Sain lisäksi 10pvän antibioottikuurin, joka toivottavasti auttaa asiaa.

Voiko kellekkään muulle sattua tälläistä kuin mulle, ei voi! Nyt vain pelkään miten tämä hoito tepsii. Rukoilen ja toivon, että homma selviää tällä.

 

Ps. Olen saanut kerran lotossa 6 oikein, joka on sekin harvinaista. Tämänkin todennäiköisyys on 224hlöä / reilusta viidestätoistamiljoonasta..  Seitsemää oikein odotellessa.