*Kiljuu, itkeee, huutaa, raivoaaa*

Pitihän se arvata, arvo oli ihan minimissää eli mitään ovista ei ole tapahtunut. Nyt itkettää, masentaa ja mieli on niin maassa. Menkkoja on ilmeisesti turha toivoa, vaikka teroluteja olen syönyt. Miten tää voi olla mahdollista, miksei mun kroppa reagoi enää 2tbl:lle clomeja?? MIKSI?? Miksi silloin yhden kerran reagoin, miksi? Mikä mua vaivaa?? Ahistaa ja pahasti! En tiedä miten päin olla.. Se yksi ja ainoa raskaus on ilmeisesti ollu maailman 8. ihme.. Ehkä meille ei enää käy yhtä hyvää tuuria, kuka idiootti haluaa kiusata ihmisiä tällä tavalla.. Miksi meidän tarina on kirjoitettu juuri näin, miksi?!?!

 

Juttelin gyneni kanssa pikaisesti. Hän sanoi, että yritetään vielä. Taas kp 21-23 verikokeisiin, missä mitataan onko ovista tullut vai ei. Ja jos ei ole tullut, joudumme miettimään jatkot uudestaan ja varaan ajan gynen vastaanotolle.. Gyne on lomalla elokuun puoleen väliin, joten ajan hänelle saan varmasti vasta elokuun loppuun..

Ei voi olla totta, taas ollaan samassa lähtöruudussa mitä vuoden alussa, mää en jaksa!! Voin 200%:n varmuudella sanoa, että lääkkeet eivät tehoa seuraavassakaan kierrossa, pitääkö sitten lähteä miettimään jo rajumpia hoitoja. Nyt ei todellakaan olisi varaa ja pahinta on, että hoitoja tehdään 200km:n päässä.. Ajatus ahistaa niin, että katkean.. Voi kuolema.

 

Nyt otetaan kaikki kikka kolmoset vastaan. Veera ja muut, jotka ovat kokeilleet sitä hiilari juttua niin mitenkä se meni? Mitä oikein ootte syöny aamupalaksi? Miten hiilarit laskitte? Kauanko teillä menikään vuotoon?