Ajatella, nyt on taas yksi maaginen kymmenluku saavutettu. Tänään siis raskausviikkoja kasassa jo 30+4. Kuinka silloin joulun ja pahimpien supistusten aikaan toivoin, että pääsisin nopsasti viikoille 24, jotta vauvan hyväksi voitaisiin jotakin yrittää tehdä. Niin ne viikot vain vierivät ja nyt ollaan jo tässä vaiheessa. Itseäni jotenkin helpottaa kovasti tieto siitä, että vauva selviää 90%:n varmuudella, jos sattuisi syntymään lähiaikoina. Onneksi mitään merkkejä synnytyksestä ei ole. Ajoittain supistelee, mutta se taitaa olla jo aika luonnollista tässä vaiheessa raskautta. En siltikään uskalla siivota hullunlailla tai en uskalla koiran kanssa kävellä 40minuuttia pitempiä kevyitä lenkkejä. Ihan vain sen vuoksi, ettei vain ala supistelemaan. Taidan vielä jossain vaiheessa yrittää kaikkeni, että niitä supistuksia tulisi ;)

 

Eilen käytiin vihdoin ja viimein hakemassa meille ne vaunut. Vaunut haeattiin n. 7okm:n päästä, koska meillä ei myydä emmaljungia. Ostettiin siis emmaljungan duo edge classic malli (yhdistelmä). Nämä sen vuoksi, että niissä oli paremmat säätömahdollisuudet työntöaisalle kuin sportti mallissa. Meidän vaunuissa työntöaisaa ei voi käyttää ns. heittoaisana vaan koppa täytyy kääntää nenä menosuuntaan sitten kun sen aika tulee. Tämän vaunu malli menee myös hieman pienempään tilaan, joten nyt meillä on toiveita saada mahtumaan ne paremmin auton takakonttiin. Täältä mistä vaunut ostettiin, ostin myös pinnasängynsuojuksen. Suojus kiertää koko sängyn.  Käytiin myös yhdessä toisessa isossa kauppakeskuksessa, jossa mukaan tarttu 3kpl ihania sukkia vauvalle, 4kpl harsoja, 3 lyhyt hihaista bodya 5€:lla ja avantin tuttipullo. Miehen veljen vaimo, joka ei pystynyt imettämään, kehui tätä tuttipullomerkkiä parhaaksi heidän neidilleen. Joten jos imettäminen ei onnistu, elättelen toiveita, että tämä pullo olisi hyvä myös meillekin.

Kotia kun päästiin, sormet syyhyten alettiin miekkosen kanssa vaunun paketteja availemaan. Kun päästiin vaunukopan pakettiin ja mies sai sen kannet auki, niin meidän tuurillahan sieltä paljastui ihan väärä kopan kuosi. Me oltiin saatu musta hopea, kun olisimme halunneet ruskean. Kello oli jo sen verran paljon, että liike oli kiinni, joten soitto sinne jäi tälle päivälle. Kyllä kuulkaas otti päästä, kun olisin niin halunnut ihastella vaunuja ja sitä uutta koppaa saman tien. Mua harmitti niin koko illan, niiiiiiiin meidän tuuria!!!

Tänään kuitenkin soitin sinne ja sovimme, että he laittavat heti maanantaina uuden ja oikean värisen kopan meille matkahuollon kautta tulemaan ja kun se on täällä perille, niin viemme samalla tuon väärän heille lähetettäväksi. Toivottavasti uusi koppa olisi jo tiistaina meidän hyppysissämme.