.. päivittää meidän projektia, jonka loppu kohta häämöttää. Vielä olisi reipas kaksi viikkoa aikaa saada niitä kovasti toivottuja plussia.

 

Mafalda  Tippunut jo tästä projektista *Halaus* Kierron puoliväli lähenee ja jännityksellä odotetaan ovista.

 

Leiu Ruokavalio muutoksia tehnyt :) Mitenkäs kierto? Missä mennään? :)

 

Katjusha On varmasti aivan tilun pauloissa, kun päivitykset jääneet vähemmälle ;) Missäs vaiheessa kiertoa siellä ollaan?

 

Purkkihiiri Miettii ovulaation ihmeellisiä saloja.

 

Katriina Ovistesti näyttänyt plussaa kierron lopussa. Kuulostaa lupaavalta. Toivottavasti se plussa on pärähtänyt r-testiinkin :) Päivityksiä tilanteesta kaivataan, jännäää!

 

Piia  Piinailut hetkeksi piinailtu --> Saanut kurjia uutisia monelta suunnalta =( Kovasti jaksamisia ja haleja sinne!

 

Lumituuli itse on tippunut myös tästä projektista aloittamalla uuden kierron eli tänään kp 2. Olen onnellinen menkoista, että tulevat ja sehän vain tarkoittaa sitä, että uusi kierto uudet kujeet. :) Jatkan clomien syöntiä huomenna ja aloitan oviksen kyttäämisen.

 

Nyt voitaisiin jo alkaa suunnittelemaan uutta projektia, sen kestoa ja nimeä. Purkkihiirellä oli jo muutama hyvä nimiehdotus valmiina, voitaisiin jossain vaiheessa pitää huutoäänestys noista nimistä.

Huutakaa hep ja käsi ylös, jotka haluavat mukaan uuteen projektiin, kaikki ovat tervetulleita, niin uudet kuin vanhat :D

*Hep hep ja nostaa kädet kohti kattoa* Täällä siis yksi projektilainen ainakin ;)

 

* HALAUS KAIKILLE PROJEKTILAISILLE! *1247395248_img-d41d8cd98f00b204e9800998e