En taida oikeasti uskoa/luottaa siihen, että nyt olisi onnistunut. Jotenkin vaan tänään on ollu sellanen fiilis, että kyllä ne menkat alkaa. Nyt alkaa olla taas se aika, että joka vessareissulla saa jännityksen kanssa vetää housut kinttuihin ja kurkata, että onko jotain jo lorahtanut pöksyihin. Eilen illalla mua palelsi ja nenä meni tukkoon, mutta en usko sen johtuvan raskaudesta. Lämmötkin olivat siinä 37,2°:een pintaan. Ehkä oon saamassa sitä kuuluisaa syysflunssaa.

Aamulla heräsin kuuden aikoihin vessaan, menin sen jälkeen vielä jatkamaan unia. Yht'äkkiä mun alavatsa tuli vasemmalta puolelta ihan hirmu kipeeksi. Aina, jos asentoa vaihtoi siellä vihlasi oikein kunnolla. Muuten se olisi sellaista tasaista tylppää kipua. Heräsin uudestaan kaheksan jälkeen ja lähin koiran kanssa lenkille, silloin kipu oli siirtynyt lievempänä tuonne oikealle puolelle... Taitaa tällä tytöllä olla vaan pirun hyvä mielikuvitus ja pahimman luokan luulotauti.

Testailua edelleen pähkäilen (mikäli se ajankohtaiseksi tulee). Uskaltaisinko tehdä testin jo tiistaiaamuna vai odottelisinko keskiviikolle tai peräti torstaille?

 

Lisäys, klo: 15:24

Tänään aamupäivällä alkanut ilmeisestikin turvottaa mahaa, koska farkun ylintä nappia täytyy pitää auki, että voi hengittää ja olla (?)