Aamulla käyty kokoarviossa ja siellä kaikki paremmin kuin hyvin. Vauvan kooksi ultra arvio 3080g eli oikein soppeli. Edelleenkin pidän pienellä varauksella tuon koko arvion, vauvahan voi olla isompikin. Vauva on kuulemma lyhyt jalkainen (joka ei yllätä yhtään, kummankin suku tynkäjalkaisia) ja vatsan ympärillä ei kauheesti oo ylimäärästä rasvaa. Napanuoravirtaukset todella hyvät, sykkeet priimaa. Kaikista jännittävin osuus oli tuo alapään tilanne. Kohdunsuu oli pehmeä, pituutta 1cm ja auki 1cm. Lääkäri sano, ettei välttämättä mee kauaa, että pikkuinen on maailmassa. Sisätutkimusta tehdessä lääkäri sano vielä pyörittelevänsä kalvoja vähän reilummin, on kuulemma hyvä vanha konsti saada lisää supistuksia aikaan. Jep, ja se pyörittely kyllä tuntu aika ikävältä, mut hyvän asian puolestahan sitä vähän kärsiikin. ;)

Lääkäri vielä myös erikseen kehu sykekäyrää ja napasuonivirtauksia ym. Tästä käynnistä jäi oikein hyvä mieli, joten nyt on mukava odotella loppuun asti.

 

Ps. Kyllä se sai suppareita aikaan se pyörittely, katotaan jatkuuko iltaan asti. Ja kyllä sen kopeloinnin jälkeen tuli joku pienen pieni ruskea limaklöntti sekä ruskeaa tuhrua, joten toivossa eletään ;)