Oireiden lisäys:

Liman eritys alkanut lisääntyä. Muita oireita ei nyt oikeastaan olekkaan. Nyt ei ole vähään aikaan edes nippaillut eikä vihlonut. Vaikea verrata edellisiin kiertoihin, kun ovista niissä ei ole tapahtunut, mutta se yksi kierto missä se munarakkula näkyi ultrassa, niin kehitin ainakin todella hyvät oireet, joten eipä noihin oireisiin ole oikein luottamista.

 

Eilen löysin sitten sellaisen palstan missä oli clomeilla onnistuneiden tarinoita. Suurin osa oli onnistunut 2.-4. clomikierrolla. Itsellä heräsi kovin suuri toivo, että jospa meilläkin. Voi kun saisin joskus kirjoittaa, että meilläkin tärppäsi clomi kierrolla kaksi ja ensimmäisellä oviskierrolla. Mutta tuskin, eilisen positiivisuus on taas vaihtunut hiukan pessimismin puolelle. Olen jo tehnyt sotasuunnitelmat seuraavalle kierrolle ja keksinyt pari hyvää syytä, miksi oli hyvä, ettei se tällä kierrolla tärpännytkään..

 

Ihanaa, on jo maaliskuu. Niin sitä mennään kevättä kohti että kohina vain käy. Näin sisältä katsottuna näyttää ihanan keväiseltä, aurinko paistaa ja hanki kimmeltää, mutta sitten kun pakkasmittaria kurkkaa niin johan alkaa viluttaa. Tällä hetkellä viisari on - 22 asteen kohdilla, hrrrrr!

 

Muoks:

Lämpöjä oon mittaillu, ihan kyllä päiväs/ilta-aikaan ja ne on koko ajan ollu 36,6-37 pintaa, kun muuten ne on ollu just ja just 36 astetta.