Kiitos edelliseen postaukseen kommentoijille. Helpottavaa kuulla, että muillakin möyryäviä vaaveja masussa :) Pahinta ehkä on, että illalla, ennen nukkumaan menoa, lukee noita typeriä juttuja netistä. Nyt olenkin rauhoittanut itseni ja yritän ajatella positiivisesti.

Eilen aloitin vauvanvaatteiden pesun vaaleilla ja neutraaleilla väreillä. En tiedä onko vielä liian aikaista, pölyttyvätkö ne äitiyspakkauksen laatikossa, mutta pesasimpa silti :) Voi elämä oli hassua kerätä koneesta minikokoisia vaatteita ja ripustaa niitä pyykkinarulle. Eihän siinä voinut kuin hymyillä. Mieskin oli auttamassa ja tokaisi pilke silmäkulmassa, että: "tätäkö tää nyt sitten tulee olemaan" :) Meinashan se, että pesukone on vainkutistanut meidän vaatteita, ettei nuo voi oikeati kenenkään olla. Ihan niinku me käytettäis Bodyja, puolipotkareita jne.. ;) Tänään sitten silitin nuo neutraalit vaatteet (vaikka inhoan silittämistä). Äkkiähän nuo oli silitetty ja tulihanniistä vähän nätimpiä ja pehmeempiä. Luulen, että noiden vaatteiden silittäminen jää tähän yhteen kertaan, eihän sitä hommaa kerkeä tehä, kun vauva on maailmassa.

Tänään jatkoin pesemistä värillisillä vaatteilla ja kylläpä niitäkin oli vain jo kertynyt... Onneksi osa vaatteista oli äitiyspakkauksen, ettei kaikki ollu mun tai äidin ostamia. Nyt täytyykin vaatteiden ostelu lopettaa ja hommata niitä sitten lisää, kun tietää mitä oikeasti tarvii. Täytyy myös tehdä inventaario vaatteista, kun niitä lipastoon alan siirtämään. Hyvällä tuurilla se lipasto tulee meille huhtikuun lopussa eli vielä kuukausi joudutaan odottelemaan.. Huoh!

 

Tuosta vaatteiden pesusta ja silittämisestä tuli jotenkin tosi hyvä ja malttamaton mieli. Olisi niin ihana saada jo nyytti kotiin. Miten jaksan odottaa vielä 2 kuukautta. Tähän asti aika on vain lipunut tasaisesti eteenpäin, mutta nyt tuntuu siltä, että ei jaksaisi enää odottaa. Vielä olisi mahdollista tehdä 2 vkoa töitä ennen mammaloman alkua. Ens viikon oonkin luvannut olla töissä, mutta viimeisestä en vielä osannut sanoa. Olo on kuitenkin sen verran hyvä, että uskon meneväni töihin vielä viimeiseksi viikoksi.

 

Lumituuli & Hippu (miehen mielestä Pallo Masi) 32+5