.. kirjoittelu on nyt totaalisesti jäänyt ja todennäköisesti jääkin siihen asti, että uusi yritys lähtee käyntiin. Ehkä ensi vuoden alussa? Meille kuuluu muuten hyvää. Tytön 1-vuotissynttärit vietettiin noin 3 vkoa sitten, meillä ei ole enää vauvaa, sniif! Tyttö ei vielä kävele, mutta kovasti harjoittelee seisomista ilman tukea. Kovasti jo odotan, että tyttö alkaisi itekseen kävellä, elämä helpottuisi monelta kantilta. No mutta kerkeäähän tuo vielä :)  Muutamia sanoja tulee, kuten koiran nimi, pöö, ei ei = hei hei, äittä (satunnaisesti), ishhi = isi (satunnaisesti), nam nam (kun näkee jotain syötävää). Tytöllä on nyt 8 hammasta suussa. Hän on edelleen yhtä rauhallinen ja iloinen oma itsensä. Nyt vain on menossa sellainen kausi, että vain mamma kelpaa (ihanaa, mutta hieman raskasta). Yöt menee nyt yleensä ilman heräämisiä, mutta nyt hampaiden tulo on sekoittanut pakkaa ja yleensä tyttö herää pari kertaa yössä.

Ensi viikolla aloitan virallisesti työt ja tyttö jää mummon hoiviin reiluksi kuukaudeksi. Elokuun alusta toivon, että tytöllä on hoitopaikka lähipäiväkodista.

 

Kävin tässä reipas pari viikkoa sitten gynellä vuositarkastuksessa. Gyne oli se, joka määräsi mulle pistoshoidot. Ultralla kun katsottiin tuota alakertaa, niin kuulemma ovista ei ole vähään aikaan tulossa, mutta pieniä munarakkuloita oli kasvamassa (voihan se olla, ettei ne sieltä itsestään mihinkään kasva). Gyne meinasi, että hän olisi toiveikais menkkojen suhteen, mutta jos niitä ei kuulu, niin voin soittaa hänelle ja pyytää lähetettä naistenpolille. Sain vagifem nimisen lääkkeen paikallishoitona. Tämän kuulemma pitäisi nostaa estrogeenitasoa ja näin ollen ehkä helpottaa menkkojen alkua. Ja kuin taikasauvan heilautuksesta, mulla alko MENKAT! ! ! Siis ensimmäistä kertaa ihan luonnollisesti sitten varmaan 8 vuoteeen. Aika hassua.  Toivon todella, että ne nyt tulisivat säännöllisesti ilman mitään temppuiluita, mutta jotenkin pessimistinä uskon, että ne jäävät tähän yhteen kertaan ja loppu vuodesta saan soittaa ja pyytää apua. Voipi olla, etten malta olla kirjoittelematta tänne, jos kierto oikeasti alkaa tulla säännöllisesti. Pakkohan mun on sitten koittaa, että tuleeko sitä ovistakin sieltä ;) No joo, pysytäänpäs tässä maanpinnalla ja jätetään haaveilut sikseen :)

 

Kaikille oikein aurinkoista kesää! Nautitaan tästä ihanasta ajasta!