Koko eilisen päivän ja illan mietin sitä, että milloin testaan. Välillä olin ihan varma, että testin teen jo tänä aamuna, mutta sitten joku järki päässäni sanoi, että tee vasta keskiviikkona. Toisaalta haluaisin silti tietää, jos edes jotain olisi tapahtunut. Illan aikana en päässyt itseni kanssa sopimukseen, joten jätin asian sikseen. Aamulla heräsin klo: 05:30 ja aloitin asian pohtimisen uudestaan. Ajattelin, että en testaa, koska mulla ihan sellainen olo, että kaikki oireet ovat kuviteltuja eikä siellä mikään kasva, joten saa olla. Kuitenkin mietin, että ehkä pääsisin helpommalla, kun testaisin nyt sen negan, niin jäisi oireiden miettiminen pois ja ehkä ne menkatkin alkaisi ja pääsisin uuteen kiertoon nopeampaa.

Aikani asiaa vatvottua päätin, että mitaan lämmöt ennenkuin teen mitään ratkaisuja. Lämmöt oli 36,9, mutta mitä sekin kertoo? Ei mitään, menkat ei ole alkanu ja oviksen jälkeen ne sattumoisin ovat koholla.. Tyhmää! Pissahätä rupesi kuitenkin olemaan jo melkoinen, joten lähdin vessaan.  Matkalla vessaan päätin,että hemmetti, nyt tehdään testi, makso mitä makso! Pissin purkkiin, kastoin tikun, pidin sitä siellä reipas 10s. ja laitoin altaan reunalle kuivumaan. Katsoin tikkua hetken, ei mitään, ei yhtikäs mitään. Laitoin puhelimen ajanottokellon päälle, että en varmasti ylitä aikaa ja poistun vessasta. Ekan minuutin jälkeen kävin kurkkaamassa testiä ja ihan kuin olisin huomannut siinä hennon viivan Jätin testin vielä sinne rauhaan ja kävin kurkkaamassa sitä 4 min kohdalla uudestaan (10min jälkeen testiä ei saa enää lukea). Testi oli hieman tummentunut, nyt viivan pystyi erottamaan, mutta silti se oli vielä himmeä. Odotin 8min ja katsoin testiä taas kerran ja kyllä, siihen oli ilmestynyt H A A M U! ! ! Testiä ei tarvinnut katsella valoa vasten, ei tarvinnut tiirailla, käännellä tai väännellä, vaan sen hennon viivan pystyi erottamaan selvästi. Testi oli One Stepin herkkätesti.

 

Ensimmäinen tunne oli, että tämä on joko viivanpaikka tai sitten alkio on vain hipaissut kohdunseinämää ja siitä johtuu lievä hcg:n nousu... Mutta ei kai viivanpaikka noin selvästi näy? Kuvaa yritin testistä ottaa, mutta siinä en millään onnistunut. Miten, jos alkio on vain hipaissut, onko se niin, että tuo viiva ei tuosta tummene, jos näin on? Ajattelin, että testaan huomenna uudestaan ja vielä ylihuomennakin (jolloin olisi pp14) samalla testillä. Niitä on vielä 2 jäljellä. Sen jälkeen kokeilen jotain muuta testiä, jos on tarvetta.

 

Nyt vain lähetän yläkertaan sata rukousta, että tämä olisi totta, viiva vahvistuisi ja kaikki menisi loppuun asti hyvin. Vielä pidän jalat tiukasti maassa ja matalaa profiilia, sillä en usko tätä ennenkuin menkat ovat oikeasti myöhässä! Eli pliiis, pitäkää tekin matalaa profiilia asian suhteen. Nyt tämä homma meni vasta jännittäväksi... Seuraava viikko tulee olemaan täyttä piinaa, pelkään koko ajan menkkojen alkavan.

 

Tänään vasta pp12... P E L O T T A A ! ! ! ! !