Rakenneultrassahan saatiin vahva veikkaus sukupuolesta. Sukupuolta en ole täälläkään tohtinut tuoda julki, jos sattuu, että joku tuttu tätä lukee/löytää tiensä tänne. Salassa asia halutaan pitää keinolla millä hyvänsä kaikilta kavereilta ja sukulaisilta. ;) Veikkauksia lapsen sukupuolesta satelee lähes päivittäin, poikaveikkauksia on tullut reilut 10 ja tyttöveikkauksia tasan 1. Mahan muodosta, raskausoireista (niistä olemattomista) ja vauvan sykkeistä ihmiset ovat päätelleet tulokkaan pojaksi.

Nyt aloinkin miettimään, että kuinka hyvin uskallan luottaa ultran veikkaukseen? Kuinka suurella todennäköisyydellä veikkaus osuu oikeaan?  Otan riskin ja paljastan teille sukupuolen:  meille lupailtiin tyttöä. Nämä ihmisten veikkaukset ovat saaneet pääni pyörälle. Mitä jos tulokas onkin poika? Eihän se haittaa ja sukupuolella ei ole väliä, mutta kun ne vaateostokset ovat sarjaa pinkki/vaaleanpunainen. Nimilistakin menisi uusiksi. Saanko heittää rahat kankkulan kaivoon ja ostaa uudet vaatteet vauvan synnyttyä :D Onneksi noita värillisiä vaatteita ei ihan hirveästi ole ja suurin osa niistä on ostettu alesta, joten suurta tappiota en tekisi, vaikka ne ei sopisikaan Hippuselle. Meille kyllä kätilö näytti ultrauksen lopuksi vauvan haarojen väliä ja sanoi, että täällä näkyy jotain luita (häpyluut tai jotkut) sen verran monta, ettei niitä pojalla ole. Toiseksi hän sanoi, ettei koko ultrauksen aikana ole nähnyt vilauksen vilausta vehkeistä. Murranko perinteiset myytit raskaudenaikaisista oireista, mahan muodoista ja sykkeistä vai vaihtuuko sukupuoli sittenkin?

 

Mitenkäs teillä muilla, miten hyvin ultraveikkaukset on menneet oikeaan? Onko nämä ns. myytit teidän kohdalla murrettu vai ovatko ne pitäneet paikkansa?