Nyt on varmaan kuukauden verran ollut sellainen vaihe, että saatan nähdä yössä kolmekin eri unta. Unet on yleensä ihan sekavia, aiheet vaihtelevat milloin mistäkin, onneksi näen harvoin painajaisia. Viime yönä näin unta, että oltiin rakenneultrassa, jonka teki lääkäri. Sydämen kohdalla kysyin, että onko se ok. Lääkäri sanoi, että ihan hyvältä näyttää ja se jäi jotenkin korviin soimaan.. Olin ihan varma, että kaikki ei ole kunnossa. Sydäntä tutkittiin tarkemmin ja yht'äkkiä siellä sydämessä uiskenteli meidän vauva, jota ajo takaa pieni piru. Siellä ne kiersi rinkiä eteisten ja kammioiden ympäri, vuorotellen jokaisessa. Uä loppu ja kysyin, että mitä sukupuolta tulokas on. Lääkäri sanoi, että jalkojen väliin ei nähnyt, mutta vauvan verenpaineiden (!?!) perusteella tulokas olisi poika  Sitten en unesta enempää muistakkaan.

 

En muista olenko kertonut toisesta unesta , jonka näin jotain 2-3 vkoa sitten. Siinä olin synnyttänyt tyttövauvan ja heti synnytyksen jälkeen olin kiiruhtanut jäähallille. Vauva oli viety heti äitini hoiviin. Unessa muistan miettineeni, että olen unohtanut ilmoittaa vauvan syntymästä kavereilleni. Jäähallin pihassa tulikin yksi kavereista vastaan ja hän ihmetteli, että mihin masuni oli kadonnut. Kerroin, että ollaan saatu tyttövauva, joka on nyt äidin hoidossa. Kaverini kysyi synnytyksestä, siihen tokaisin, että todella helppo. Senkun kerran punnasi ja vauva olikin jo maailmassa  Sen jälkeen aloin miettimään mitä tekstaisin muille kavereille, joille asian haluaisin ilmoittaa. Siitäkään unesta en muista enempää..

 

Harvoin näen oikein vauva-unia, mutta nuo on nyt ollu viime aikoina. Tuo viimeöinen uni taitaa olla alitajuntaista stressaamista huomisesta rakenne uä:stä. En tiedä miksi, mutta jännitän sitä hurjan paljon, varsinkin tuon sydämen ja vauvan koon puolesta. Kovasti pelkään, että vauva ei ole kasvanut tarpeeksi tai sydämessä on jotain vikaa.. Toivotaan, että huoli on ihan turha. Tulen illalla kertomaan kuulumiset.