Tänään aamulla pissin ovistikkuun, jätin sen "kuivumaan" lavuaarin reunalla ja kun menin noin 5min jälkeen katsomaan sitä niin siihen oli piirtynyt suhteellisen vahva viiva.

Ei vielä ihan tasapaksu, mutta viiva kuitenkin. Kolme muuta ovat olleet vain haamujen haamuja. Tarkoittaisikohan tuo, että ovis lähestyy vai jokohan se alkaa olla päällä? Oireita on edelleen se vatsan turvotus ja paineen tunne. Niistäminen tuntuu mukavasti tuolla alhaalla. Voiko tuollainen tikku kuitenkin näyttää ovista vaikkei sitä ole? Eikös jotkut oo saanu vain haaleempia viivoja ja siltikin ovis on tullu ja ollut? No, haluan ajatella, että se nyt on vihdoin ja viimein tullut, verikoehan sitten tiputtaa maan pinnalle mikäli tämä on harhaa. Toki tikutan vielä huomenna, jotta tiedän, että joko se on haalistunut vai tummentunut.

Positiivista on kuitenkin se, että viiva on huomattavasti vahvempi kuin ennen. Ei muutakuin simpat matkaan ;) Eilen ne jo laitettiinkin, mietin, että pitäiskö vielä tänään ja huomenna varmistella vai vain huomenna??