Reissusta kotiuduttu, olin viikonlopun Savonlinnassa :) Tänään aamusta kävin gynen vastaanotolla, jossa ultrattiin, vissiinkin 2 munasolua löytyi (?), mutta kovin pieniä vielä molemmat, vaikkakin clomit mukana. Huomenna alkaa piikittely, menopuria 75IU kerran päivässä. Tulevana perjantaina on aamulla uusi ultra, jossa varmistetaan jatko eli pistelläänkö lisää vai jätetäänkö siihen. Gyne kyllä "varoitteli", että saatan joutua pistämään 6-8 päivääkin.

 

Pistäminen ei pelota, mutta lääkepullon avaaminen kylläkin. Sain tänään polilla opastusta lääkkeen sekoittamiseen ym. mutta suurimmaksi kompastuskiveksi tuli ampulli, joka on lasinen pieni pullo ja tämän pullon kaula pitää katkaista käsin, jotta sen nesteen saa imettyä ruiskuun. Hoitajalta tämä kävi oikein näppärästi, mutta itse onnistuin rikkomaan 5 pulloa ennenkuin sain kuudennen auki Nolostunut.

Eihän mulla herranjumala ole varaa alkaa rikkomaan pulloja ja toivomaan, että joku onnistuisi aukeamaan oikein. Mulla on nyt lääkkeet viidelle päivälle (89€), joten yhtään pulloa ei ole varaa rikkoa.

 

Onko kellään mitään vinkkiä tai kokemusta ko. lääkkeen käytöstä? Miten tuo avaaminen onnistuu? Tuleeko sivuvaikutuksia? Millä annoksella olet pistellyt? Mikä on vaste? Entä sivuoireet? Mitä muita lääkkeitä ollut mukana/tukena?

 

Pelottaa jo valmiiksi huominen aamu, miten tuon pullon kanssa selviän...