Kaippa tää nyt sitten on jonkin asteista vatsatautia, koska tänään oli toinen aamu kun ripuloin kaksi kertaa peräkkäin, jonka jälkeen ei sitten mitään. Huonoa oloa oli melkein heti aamusta, tuntui, että kohta laattaa lentää, mutta ei. Nyt olo on suht ok, mutta katsotaan miten päivän mittaa käy. En ole pystynyt syömäänkään kuin yhden jugurtin ja rasian jäisiä mansikoita. Välillä menee kovastikin vilunväreitä, mutta lämpöä on vain 36,8-37 (tänään ja eilen), johtuuko tuo sitten oviksesta vai tästä taudista, otappa sitten selvää.

 

Eilinen aamu/aamupäivä oli samanlaista, että huonoa oloa oli.. jossain vaiheessa se sitten meni ohitse ja muutui mahakivuksi. Välillä tuntui, että koko maha on kosketusarka ja tuntui siltä, kuin siellä olisi kauheasti ilmaa, joka nipistelee. Sain olla koko illan sikiöasennossa tai mahollisimman koukussa, selkä suorana en pystynyt kävelemään. Todella rasittavaa. Tulisi tuo tauti nyt oikein kunnolla päälle, että pääsisin siitä sitten myös eroon.

 

Tänään taas jostain kumman syystä on ollut vahva tunne, että raskaanahan tässä ollaan. Sama tunne oli toissapäivänä. Asiaan varmasti vaikuttaa tää huono olo, jonka haluan uskoa johtuvan ihan jostain muusta kuin pöpöstä. Ainut vaan, että alkio ei varmaan olisi edes kiinnittynyt vielä, joten turha toivo. Huuto Parin viikon sisällä tipun sitten niin korkealta, joten sitä odotellessa (pitää vissiin laittaa jokku pehmusteet takapuoleen ja sydämeen, ettei se satu niin paljoa).

 

Vatsassa ei muuten ole tuntunut erikoisemmalta, välillä on jotain vihlasuja ollut, mutta niiden en tulkitse tarkoittavan yhtään mitään.