Tällä hetkellä mun suurin dilemma on nyt niinkin suuri, kuin vauvanvaatteiden ym. tarvikkeiden säilytys. Meillä ei ole ainuttakaan kaappia, missä olisi yhtään tilaa uusille vaatteille, lakanoille, pyyhkeille jne. Sen vuoksi meillä onkin hakusessa jonkinlainen lipasto/senkki/vaatekaappi. Vaatekaappi on jäämässä laskuista pois sen vuoksi, että ensinnäkään niitä ei löydy mistään sellaisia, missä olisi vain hyllytilaa, toiseksi, meidän "ylimääräisessä" huoneessa, jonne ko. säilytys juttu tulee, on jo yksi vaatekaappi, joten voisi olla aika hassun näköistä, että pienessä huoneessa olisi 2 erillistä vaatekaappia. Lipastoa/senkkia kannatan senkin vuoksi, että niiden päälle voi kerätä kaikkea ihanaa tilpehööriä koristamaan huonetta :) Niin ja heti kärkeen kerrottakaan, että hoitopöytää ei meille tule, koska meillä on kylppärissä sellainen kaapisto, jossa on pieni taso, mikä ajaa hoitopöydän asian vallan mainiosti.

 

Lipastoja/senkkejä olen kovasti netistä katsellut ja mulla onkin oikeastaan 3 vaihtoehtoa mistä pitäis osata päättää. Ainut probleema onkin se, että kuinka paljon sitä tilaa tulen tarvitsemaan vaatteille ym.  Vauvanvaatteet ovat pieniä ja vähän tilaa vieviä, sen tiedän, mutta pienemmät vaatteet eivät mene kuin ehkä sen 2 viikkoa ja taas saa siirtyä isompiin kokoihin. Tilaa siis tarvittaisiin suht reilusti.

Tässä ensimmäinen vaihtoehto olisi ikean hemnes-lipasto, jossa on 4 isompaa laatikkoa ja 4 pienempää laatikkoa (leveys 162cm) .

Tässä toisena vaihtiksena (keskimmäinen kuva, missä antiikin värinen kansi) olisi laulumaan sara-sarjan senkki, jossa on 3 pientä laatikkoa ja 3 kaappia (leveys 123,5cm)

Tässä kolmantena vaihtoehtona olisi (alimmainen lipasto, antiikin värisellä kannella) laulumaan sara-sarjan isompi senkki, jossa olisi 4 leveää laatikkoa, 3 pientä laatikkoa ja 2 kaappia (leveys 161,5cm).

Itse ehkä pähkäilen vaihtoehto 1:sen ja 3 :sen väliltä.

 

Ikean lipasto olisi edullinen ja siinä olisi hyvän kokoisia nuo 4 laatikkoa. Laulumaan tuo isompi senkki olisi taas hyvä sen vuoksi, koska siinäkin on laatikoita sekä pari kaappia. Laatikot olisivat sen vuoksi käytännöllisiä, kun siellä kaikki vaatteet olisivat esille ja niitä tulisi käytettyä. Kaapeissa on taas se vika, että siellä perimmäisenä ja alimmaisena olevat vaatteet jäävät helposti käyttämättä. Nyt vain pitäisi osata päättää, että minkä noista valitsen. Jos jollakin on jotakin hyviä vinkkejä säilytykseen tai muuhun liittyen, kaikki otetaan ilolla vastaan. Mielipiteitä puolesta ja vastaan saa myös sanoa, perusteluineen, noista 3 vaihtoehdosta tai esittää ihan kokonaan uusia ratkaisuja.

 

Ps. Huomatkaa, osaan jo ajatella hieman elämää pidemmälle ;)